Tara Galilor – Mexic ponturi pariuri 27.03.2021

Incepand cu ora 21:45 avem la Cardiff intalnirea amicala dintre Tara Galilor si Mexic. Vezi ce spun datele statistice si care este pontul pe care ti-l propun!

Date statistice

Tara Galilor este in vizibila crestere de forma in ultimii ani. Doar doua infrangeri au galezii in ultimele 10 partide, cu Spania si Belgia, ultima in urma cu 3 zile, 1-3 la Bruxelles.

Opt victorii si doua remize are Tara Galilor in precedentele 10 meciuri jucate pe teren propriu. Ultimul esec dateaza din 2018, 1-2 cu Danemarca.

Tara Galilor nu a reusit sa o invinga pe Mexic in cele 3 intalniri directe din istorie, cu mentiunea ca aceasta este primul meci pe teren propriu contra “aztecilor”.

Mexic este in mare forma, cu 9 victorii si o remiza in ultimele 10 partide! Printre invinse se numara Olanda, Japonia sau Coreea de Sud.

In 9 din cele 10 meciuri mai sus mentionate Mexicul a marcat cel putin doua goluri. Exceptie face intalnirea cu Olanda, castigata cu 1-0 la Amsterdam!

Mexicanii nu pun prea mult accent pe jocul defensiv. In ultimii 2 ani au primit cate un gol de la Bermuda, Panama, Costa Rica, Martinica sau Canada si cate doua goluri de la Algeria sau Coreea de Sud.

Cote Tara Galilor – Mexic
1X2
3.653.252.00

Pronostic Tara Galilor – Mexic propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
GG (Ambele inscriu)1.90Superbet500 RON!

Leave a Comment: