CFR Cluj – Chindia ponturi pariuri 31.07.2021

cfr cluj chindia ponturi pariuri

Sambata, in etapa a 3-a a Ligii 1, le vom avea fata in fata pe campioana CFR Cluj si Chindia Targoviste. Este o partida complicata pentru CFR Cluj, avand in vedere ca este o perioada in care joaca din 3 in 3 zile, iar cel mai important obiectiv este calificarea in grupele Europa League sau Champions League. De acest aspect va incerca sa profite Chindia Targoviste si sa plece neinvinsa din Gruia.

Meciul se va juca la Cluj-Napoca, pe stadionul Doctor Constantin Radulescu, va incepe la ora 22:00 si va fi transmis de canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport!

cfr cluj chindia ponturi pariuri

Urmariti analiza meciului, pontul propus la casa de pariuri Superbet si accesati sectiunea cum imi fac cont la superbet, pentru a paria!

CFR Cluj

CFR Cluj vine dupa calificare in turul 3 al Ligii Campionilor si este cu gandul la dubla cu Young Boys, dubla care ii poate asigura bugetul pentru sezonul viitor, in cazul in care va trece mai departe. Cu siguranta, Marius Sumudica va efectua mai multe modificari in primul 11, fata de jocul cu Lincoln, pentru a-si odihni cei mai importanti jucatori.

In Liga 1, CFR a castigat primele 2 partide disputate, 3-2 pe teren propriu cu U Craiova 1948 si 2-1 in deplasare cu Academica Clinceni. Au primit gol in ambele etape, evidentiindu-se erori ale defensivei, care inca nu este pusa la punct din punct de vedere tactic si al omogenitatii. CFR reuseste sa marcheze minim 2 goluri in fiecare din ultimele 4 partide disputate, aspect care a fost remarcat de antrenorul Marius Sumudica, spunand ca echipa va juca spectaculos meci de meci.

CFR Cluj are la dispozitie un lot valoros si numeros, din acest punct de vedere antrenorul Marius Sumudica este multumit, jucatori ca Petrila, Costache sau Fofana putand sa intre titulari si sa aiba pretentii la castigarea meciului. A mai fost inregimentat si Alibec, care pas cu pas va primi minute, pentru a capata incredere si a deveni un om de baza. Se mai asteapta si inregimentarea lui Constantin Budescu, jucator care se afla in Arabia pentru a-si rezilia contractul cu Damac.

Chindia Targoviste

Chindia vine in Gruia pentru a reusi sa plece neinvinsa, avand in vedere calendarul incarcat al celor de la CFR Cluj. Elevii lui Emil Sandoi vor incerca sa profite de multiplele schimbari in primul 11 pe care Marius Sumudica le va face, pentru a scoate cel putin un punct din aceasta partida.

Chindia, care in sezonul trecut a fost una din surprizele campionatului, fiind foarte aproape sa intre in play-off, la final reusind sa castige play-outul, este si in acest sezon o echipa de bagat in seama, acoperind plecarile unor jucatori cu trasferuri de la retrogradata Poli Iasi (Popadiuc, Baxevanos) sau Uta Arad (Rrumbullaku).

In primele etape, Chindia a avut parte de meciuri dificile, pierzand deplasarea de la Rapid, scor 1-0 si scotand acasa un egal cu puternica Sepsi OSK, care la fel ca CFR Cluj, era preocupata de jocurile din cupele europene. Au reusit sa egaleze in meciul cu Sepsi, dupa o greseala grava in apararea covasnenilor.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

CFR Cluj ( 4-3-3): Balgradean – Latovlevic, Bouhema, Ciobotariu, Manea – Tahiri, Rodriguez, Deac – Petrila, Alibec, Costache

Chindia (4-4-2): Moldovan – Capusa, Celea, Baxevanos, Rrumbullaku – Negut, Suciu, Iacob, Popadiuc – Popa, Florea

Ai AICI toate cotele pentru CFR Cluj – Chindia!

Absenti:

CFR Cluj: Burca

Chindia:

Istoric confruntari directe

Sezonul trecut, la Cluj, partida s-a terminat la egalitate, scor alb 0-0, iar la Targoviste, CFR s-a impus cu scorul de 1-0.

In ultimele 5 partide disputate, CFR s-a impus in 4, iar una s-a terminat la egalitate.

CFR Cluj – Chindia ponturi pariuri – Paul0722

CFR Cluj este principala favorita ala castigarea campionatului, motiv pentru care si in aceasta partida este de asteptat sa isi adjudece statutul de favorita, dar nu va fi usor, intrucat au in fata un meci foarte important, marti, in preliminariile Ligii Campionilor, impotriva celor de la Young Boys.

Chindia nu are altceva de facut decat sa profite de sansa data de meciul celor de la CFR din Liga Campionilor si sa incerce sa scoata punct sau puncte, bazandu-se si pe ratiuni calitative ale echipei conduse de Emil Sandoi. Vor fi si in acest campionat o echipa care va produce rezultate bune, luptand pentru accederea in play-off.

Ma astept ca in acest meci, singurul lucru care sa conteze va fi rezultatul, Marius Sumudica bazandu-se pe jucatori de contra-atac, care sa puncteze in fazele pe care le vor avea, fara sa faca o mare risipa de efort, iar Chindia va fi o echipa care va vrea sa nu primeasca gol, multumindu-se si cu un punct din acest meci.

Pronostic CFR Cluj – Chindia: Pauza sau final X – COTA 2.03!