Predictii tenis 14.08.2016

Ieri am avut o zi destul de buna, am reusit sa castig 2 pronosticuri din cele 3 oferite. Astazi am mizat pe o finala scurta intre Del Potro si Murray. Dar si pe o victorie a lui Coric, jucator ce se simte foarte bine pe hard.

Pont pariuri Juan-Martin Del Potro – Andy Murray: sub 38 de game-uri, cota 1.91 la Fortuna, incredere: 6/10

In aceasta seara de la ora 21:00 jucatorul din Argentina Juan Marin Del Potro il va intalni in finala turneului olimpic de tenis simplu pe Andy Murray, intr-o partida ce se va disputa pe sistemul 3 din 5. In acest moment Del Potro ocupa doar locul 141 ATP, in timp ce Murray ocupa locul 2 ATP. Bilantul intalnirilor directe este favorabila lui Murray. Jucatorul din Scotia conduce cu scorul de 5-2. Del Potro vine dupa o partida foarte buna cu Nadal, meci pe care a reusit sa il intoarca de la 0-1 la seturi. In timp ce Murray nu a avut nici o problema cu Nishikori, jucator ce parea sa fie depasit de miza meciului. Mizez pe o partida scurta deoarece Del Potro a dat semne de oboseala in partida cu Nadal. Dar si din prisma faptului ca Murray se simte foarte bine pe suprafata dura.

Pronostic tenis Yuichi Sugita – Kyle Edmund: victorie Edmund, cota 1.42 la Unibet, incredere: 9/10

Astazi de la ora 17:00 Yuicki Sugita il va intalni in calificarile de la Cincinnati pe Kyle Edmund, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte interesanta. In acest moment Sugita ocupa locul 104 ATP cu 583 de puncte, in timp ce Edmund ocupa locul 81 ATP cu 698 de puncte. Acesti doi jucatori nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Sugita a fost eliminat in turul 2 de la Olimpiada de Simon cu 2-0, in timp ce Edmund a fost eliminat tot in turul 2 de Daniel cu 2:0. Mizez pe o victorie a lui Edmund deoarece jucatorul din Marea Britanie are un servici foarte bun. Dar si din prisma faptului ca Sugita nu traverseaza o perioada foarte buna pe hard, a castigat doar 4 partide din ultimele 10 disputate.

Pronostic Borna Coric – Benoit Paire: victorie Coric, cota 1.52 la Netbet, incredere: 8/10

Borna Coric il va intalni in primul tur de la Cincinnati pe Benoit Paire, intr-o partida ce ar trebui sa inceapa de la ora 02:00. In acest moment Coric ocupa locul 51 ATP cu 900 de puncte, in timp ce Paire ocupa locul 32 ATP cu 1.356 de puncte. Acesti doi jucatori se afla la prima intalnire directa. Coric a fost eliminat in primul tur de la Olimpiada de Simon cu 2:0, in timp ce Paire a fost eliminat in turul 2 de Fognini cu 2:1. Mizez pe o victorie a lui Coric, deoarece jucatorul din Croatia se simte foarte bine pe hard. Dar si din prisma faptului ca Paire nu este o forta pe aceasta suprafata, a reusit sa castige doar 4 partide din ultimele 10 disputate.

Bilant tenis august 2016: 12 castigate – 5 pierdute – 1 anulate

Leave a Comment: