Predictii tenis 15.08.2016

Cincinnati ATP

Ieri nu a fost o zi foarte buna la niciun proiect, am reusit sa castig un singur pronostic din cele 3 oferite la tenis. Astazi am mizat pe Querrey , jucatorul din SUA are o partida acceptabila in primul tur de la Cincinnati. Dar si pe o partida spectaculoasa intre Benneteau si Ferrer.

Pont pariuri Pablo Cuevas – Sam Querrey: victorie Querrey, cota 1.52 la Fortuna, incredere: 9/10

Pablo Cuevas il va intalni in primul tur de la Cincinnati un turneu de 1000 de puncte pe Sam Querrey, intr-o partida ce ar trebui sa inceapa de la ora 19:30. In acest moment Cuevas ocupa locul 19 ATP cu 1.710 puncte, in timp ce adversarul sau Querrey ocupa locul 29 ATP cu 1.435 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit o singura data in 2015 la Nottingham, atunci Querrey s-a impus fara probleme cu 2-0. Cuevas a fost eliminat de la Olimpiada in turul 2 de Belluci, in timp ce Querrey nu s-a prezentat la acest turneu. Mizez pe victoria lui Querrey deoarece adversarul sau se simte mult mai bine pe zgura. Dar si din prisma faptului ca jucatorul din SUA traverseaza o perioada buna pe hard, a reusit sa castige 5 partide din ultimele 10 disputate.

Pronostic Julien Benneteau – David Ferrer: peste 20.5 game-uri, cota 1.86 la Netbet, incredere: 7/10

In aceasta dupa-amiaza de la ora 18:00 Julien Benneteau il va intalni in primul tur de la Cincinnati pe David Ferrer, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte spectaculoasa. In acest moment jucatorul din Franta Benneteau, ocupa locul 294 ATP cu 169 de puncte, in timp ce Ferrer ocupa locul 12 ATP cu 2.695 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in 10 partide pana acum. Ferrer conduce cu scorul de 6-4. Benneteau nu s-a prezentat la Jocurilor Olimpice de la Rio, in timp ce Ferrer a fost eliminat surprinzator in turul 2 de Donskoy cu scorul de 2-1. Mizez pe o partida lunga deoarece Benneteau are un servici interesant, dar si din prisma faptului ca Ferrer nu traverseaza o perioada foarte buna. Jucatorul din Spania a reusit sa castige doar 5 partide din ultimele 10 disputate pe hard.

Pronostic tenis Nick Kyrgios – Lucas Pouille: Kyrgios handicap -3.5, cota 1.74 la Unibet, incredere: 7/10

In aceasta noapte de la ora 03:30 Nick Kyrgios il va intalni in primul tur de la Cincinnati pe Lucas Pouille, intr-o partida ce ar trebui sa fie destul de usoara pentru jucatorul din Australia. Kyrgios ocupa in acest moment locul 16 ATP cu 2.025 de puncte, in timp ce Pouille ocupa locul 26 ATP cu 1.489 de puncte. Acesti doi jucatori se afla la prima intalnire directa. Niciunul dintre jucatori nu s-a prezentat la Jocurilor Olimpice de la Rio. Mizez pe o victorie la handicap a lui Kyrgios deoarece jucatorul din Australia are un servici de speriat. Dar si din prisma faptului ca traverseaza o perioada foarte buna pe hard, a reusit sa castige 7 partide din ultimele 10 disputate.

Bilant tenis august 2016: 13 castigate – 7 pierdute – 1 anulate