Predictii tenis 16.08.2016

Cincinnati ATP

Ieri a fost o zi destul de buna, am reusit sa castige 2 din cele 3 pronosticuri oferite. Din pacate un vizitator a avut dreptate, cand a spus ca Pablo Cuevas poate produce surpriza. Astazi am mizat pe Karlovic, jucator ce serveste foarte bine pe aceasta suprafata. Dar si pe Zverev, tanarul jucatorul nu ar trebui sa aiba probleme cu Sugita.

Pont pariuri Ivo Karlovic – Juan Monaco: victorie Karlovic, cota 1.40 la Fortuna, incredere: 9/10

Astazi de la ora 21:00 Ivo Karlovic il va intalni in primul tur de la Cincinnati pe Juan Monaco, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte interesanta. In acest moment Karlovic ocupa locul 20 ATP cu 1.650 de puncte, in timp ce Monaco ocupa locul 104 ATP cu 575 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in doua partide, ambele au fost castigate de Karlovic in trei seturi. Jucatorul din Croatia nu s-a prezentat la Jocurile Olimpice de la Rio, in timp ce Juan Monaco a fost eliminat in turul 2 de Murray cu 2:0. Mizez pe victoria lui Karlovic deoarece jucatorul vine cu un moral foarte bun deoarece a reusit sa castige in Mexic, un turneu de 250 de puncte. Dar si din prisma faptului ca se simte foarte bine pe hard, a reusit sa castige 8 partide din ultimele 10 disputate.

Pronostic Yuichi Sugita – Alexander Zverev: Zverev 2:0, cota 1.60 la Netbet, incredere: 8/10

In aceasta seara de la ora 21:00 Yuichi Sugita il va intalni in turul 2 de la Cincinnati pe Alexander Zverev, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte scurta. Sugita ocupa in acest moment locul 102 ATP cu 583 de puncte, in timp ce Zverev ocupa locul 27 ATP cu 1.440 de puncte. Acesti doi jucatori se afla la prima intalnire directa. Sugita a fost eliminat in turul 2 de la Jocurile Olimpice de la Rio de Simon, in timp ce Zverev nu s-a prezentat la acest turneu. Mizez pe victoria lui Zverev in doua seturi, deoarece tanarul jucator din Germania are un servici foarte bun. Dar si din prisma faptului ca adversarul nu este unul foarte bun.

Pronostic tenis Jelena Ostapenko – Karolina Pliskova: victorie Pliskova, cota 1.72 la Unibet, incredere: 9/10

Jelena Ostapenko o va intalni in turul 2 de la Cincinnati pe Karolina Pliskova, intr-o partida ce ar trebui sa inceapa de la ora 20:00. In acest moment Ostapenko ocupa locul 39 WTA cu 1.407 puncte, in timp ce Pliskova ocupa locul 17 WTA cu 2.340 de puncte. Aceste doua jucatoare se afla la prima intalnire directa. Ostapenko vine dupa un meci foarte greu in primul tur cu Schmiedlova 2-1, in timp ce Pliskova nu a mai jucat nici o partida de la Montreal. Mizez pe victoria lui Pliskova, deoarece Ostapenko are probleme pe hard. Dar si din prisma faptului ca jucatoarea din Cehia se misca destul de bine pe aceasta suprafata, a reusit sa castige 6 partide din ultimele 10 disputate.

Bilant tenis august 2016: 15 castigate – 8 pierdute – 1 anulate