Predictii tenis 17.08.2016

Ieri s-a disputat un singur eveniment din cele 3 oferite, care a fost castigator. Astazi am mizat pe Thiem, jucator ce are un an foarte bun. Dar si pe Raonic, jucatorul din Canada nu ar trebui sa aiba probleme cu Isner.

Pont pariuri John Millman – Dominic Thiem: victorie Thiem, cota 1.50 la Fortuna, incredere: 9/10

John Millman il va intalni in turul 2 de la Cincinnati pe Dominic Thiem, intr-o partida ce ar trebui sa inceapa de la ora 18:00. In acest moment Millman ocupa locul 91 ATP cu 640 de puncte, in timp ce Thiem ocupa locul 9 ATP cu 3.035 de puncte. Acesti doi jucatori se afla la prima intalnire directa. Millman a trecut destul de greu de Jaziri in primul tur, in timp ce Thiem nu a mai disputat nici o partida de la Toronto. Mizez pe victoria lui Thiem, deoarece adversarul sau nu traverseaza o perioada foarte buna, a reusit sa castige 5 partide din ultimele 10 disputate. Dar si din prisma faptului ca Thiem are un servici foarte bun.

Pronostic Milos Raonic – John Isner: victorie Raonic, cota 1.54 la Netbet, incredere: 9/10

In aceasta seara de la ora 20:30 Milos Raonic il va intalni in turul 2 de la Cincinnati pe John Isner, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte lunga. Dupa un sezon foarte bun Raonic ocupa locul 6 ATP cu 4.455 de puncte, in timp ce Isner ocupa locul 22 ATP cu 1.610 puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in 3 partide pana acum, toate meciurile au fost castigate de Isner. Niciunul dintre jucator nu s-a prezentat la Jocurile Olimpice de la Rio. Mizez pe victoria lui Raonic, deoarece are servici foarte bun dar si din prisma faptului ca se misca destul de bine pe teren. Ma asptept ca jucatorul din Canada sa se impuna, deoarece Isner nu traverseaza o perioada de speriat.

Pronostic tenis Alize Cornet – Carla Suarez-Navarro: victorie Suarez Navarro, cota 1.46 la Unibet, incredere: 9/10

Astazi de la ora 21:00 Alize Corner o va intalni in turul 2 de la Cincinnati pe Carla Suarez Navarro, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte interesanta. In acest moment jucatoarea din Franta Cornet, ocupa locul 58 WTA cu 987 de puncte, in timp ce Suarez Navarro ocupa locul 12 WTA cu 3.010 puncte. Cornet a fost eliminata in turul 2 de la Jocurile Olimpice de la Rio de Serena Williams, in timp ce Suarez Navarro a fost eliminata in turul 3 de Madison Keys. Mizez pe victoria lui Suarez Navarro deoarece Cornet vine dupa o accidentare. Dar si din prisma faptului ca jucatoarea din Spania traverseaza o perioada foarte buna pe hard, a reusit sa castige 7 partide din ultimele 10 disputate.

Bilant tenis august 2016: 16 castigate – 8 pierdute – 1 anulate

Leave a Comment: