Predictii tenis 18.08.2016

Ieri putea sa fie o zi perfecta insa Cornet s-a retras din partida cu Suarez Navarro si asa am reusit sa castig 2 din cele 3 pronosticuri oferite. Astazi am mizat pe o victorie lejera a lui Halep, jucatoarea noastra traverseaza o perioada formidabila. Dar si pe Wawrinka, jucator ce pare sa-si revina la forma de anul trecut.

Pont pariuri Grigor Dimitrov – Stan Wawrinka: victorie Wawrinka, cota 1.42 la Fortuna, incredere: 9/10

Astazi de la ora 18:00 Grigor Dimitrov il va intalni pentru un loc in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati pe Stan Wawrinka, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte lunga. In acest moment Dimitrov ocupa locul 34 ATP cu 1.285 de puncte, in timp ce Wawrinka ocupa locul 4 ATP cu 5.070 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in 5 partide pana acum. Dimitrov conduce cu scorul de 3-2. Jucatorul din Bulgaria a trecut de Lopez cu 2-1 in ultimul tur, in timp ce Wawrinka s-a chinuit cu Donaldson de care a trecut in trei seturi. Mizez pe o victorie a lui Wawrinka deoarece jucatorul din Elvetia are un servici foarte bun. Dar si din prisma faptului ca Dimitrov nu traverseaza o forma de speriat, a reusit sa castige 5 partide din ultimele 10 disputate.

Pronostic Tomas Berdych – Marin Cilic: peste 23.5 game-uri, cota 1.86 la Netbet, incredere: 7/10

In aceasta noapte de la ora 00:00 Tomas Berdych il va intalni in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati pe Marin Cilic, intr-o partida ce ar trebui sa se duca in 3 seturi. Jucatorul din Cehia Berdych, ocupa in acest moment locul 8 ATP cu 3.660 de puncte, in timp ce Cilic ocupa locul 14 ATP cu 2.605 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in 12 partide pana acum. Ambii au reusit sa castige cate 6 meciuri. Berdych a trecut in ultimul tur de Granollers cu 2-0, in timp ce Marin Cilic a trecut de Verdasco in doua seturi. Mizez pe o partida lunga deoarece ambii jucatori se simt bine pe hard. Dar si din prisma faptului ca ei sunt o forta pe aceasta suprafata.

Pronostic tenis Daria Gavrilova – Simona Halep: Halep 2:0, cota 1.50 la Unibet, incredere: 9/10

Astazi de la ora 20:00 Daria Gavrilova o va intalni in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati pe Simona Halep, intr-o partida ce ar trebui sa fie destul de usoara pentru jucatoarea din Romania. In acest moment Gavrilova ocupa locul 47 WTA cu 1.090 de puncte, in timp ce Halep ocupa locul 4 WTA cu 5.386 de puncte. Aceste doua jucatoare s-au mai intalnit in 3 partide pana acum. Simona Halep conduce cu scorul de 2-1. Gavrilova vine dupa o partida castigata in 2 seturi cu Svitolina, in timp ce Halep  vine dupa o partida foarte usoara cu Beck. Mizez pe o victorie in doua seturi a lui Halep, deoarece jucatoarea noastra traverseaza o perioada foarte buna, a reusit sa castige 10 partide din ultimele 10 disputate. Dar si din prisma faptului ca adversara ei nu este o forta pe hard.

Bilant tenis august 2016: 18 castigate – 10 pierdute – 2 anulate

Leave a Comment: