Predictii tenis 20.08.2016

Ultimul articol postat a fost destul de bun, am reusit sa castig 2 din cele 3 pronosticuri oferite. Astazi am mizat pe fratii Bryan, jucatori ce se simte foarte bine pe hard. Dar si pe Muguruza, jucatoarea din Spania traverseaza o perioada foarte buna.

Pont pariuri Karolina Pliskova – Garbine Muguruza Blanco: victorie Muguruza, cota 1.57 la Fortuna, incredere: 8/10

In aceasta seara de la ora 20:00 Karolina Pliskova o va intalni in semifinalele turneului de la Cincinnati pe Garbine Muguruza, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte spectaculoasa. In acest moment Pliskova ocupa locul 17 WTA, in timp ce Muguruza ocupa locul 3 WTA. Aceste doua jucatoare s-au mai intalnit in 3 partide pana acum. Pliskova conduce cu scorul de 2-1. Jucatoarea din Cehia a trecut in ultimul tur de Kuznetsova in 3 seturi, in timp ce Muguruza nu a avut nici o problema cu Babos, de care a trecut in 2 seturi. Mizez pe victoria lui Muguruza deoarece jucatoarea din Spania are un servici foarte bun. Dar si din prisma faptului ca traverseaza o perioada buna, a reusit sa castige 7 partide din ultimele 10 disputate.

Pronostic Marin Cilic – Grigor Dimitrov: victorie Cilic, cota 1.45 la Netbet, incredere: 9/10

In aceasta noapte de la ora 03:30 Marin Cilic il va intalni pentru un loc in finala turneului de la Cincinnati pe Grigor Dimitrov, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte interesanta. In acest moment Cilic ocupa locul 14 ATP, in timp ce jucatorul din Bulgaria Dimitrov, ocupa locul 34 ATP. Bilantul intalnirilor directe este favorabil jucatorului din Croatia. Cilic conduce cu scorul de 2-1. Jucatorul din Croatia a avut o partida foarte usoara cu Borna Coric, in timp ce Dimitrov a trecut surprinzator de Johnson in 2 seturi. Mizez pe victoria lui Cilic deoarece jucatorul din Croatia se simte foarte bine pe hard. Dar si din prisma faptului ca Dimitrov pare sa fie putin obosit.

Pronostic tenis Rojer / Tecau – Bryan / Bryan: victorie Bryan / Bryan, cota 1.60 la Unibet, incredere: 7/10

Rojer si Tecau ii vor intalni in semifinalele turneului de la Cincinnati pe fratii Bryan, intr-o partida ce ar trebui sa inceapa de la ora 00:30. Aceste doua dubluri s-au mai intalnit in 5 meciuri pana acum. Fratii Bryan au reusit sa castige nu mai putin de 4 partide, in timp ce Rojer si Tecau s-au impus o singura data in 2015 in semifinalele ligii campionilor. Rojer si Tecau vin dupa un meci foarte greu cu Murray si Soares, in timp ce fratii Bryan nu au avut nici o problema cu Huey si Mirnyi. Mizez pe victoria fratilor Bryan deoarece s-au miscat foarte bine pana in aceasta faza. Dar si din prisma faptului ca nu au pierdut nici un set la acest turneu.

Bilant tenis august 2016: 20 castigate – 11 pierdute – 2 anulate

Leave a Comment: