Predictii tenis 21.08.2016

Ieri a fost o zi destul de slaba, am prins un singur pronostic din cele 3 oferite. Astazi am mizat pe victoria lui Murray in 2 seturi. Dar si pe o partida spectaculoasa intre Garcia si Begu, doua jucatoare ce nu au un servici de speriat pe aceasta suprafata.

Pont pariuri Andy Murray – Marin Cilic: Murray 2:0, cota 1.62 la Fortuna, incredere: 8/10

In aceasta seara de la ora 23:00 jucatorul din Scotia Andy Murray il va intalni in finala turneului de la Cincinnati pe Marin Cilic, intr-o partida ce ar trebui sa fie destul de usoara pentru Murray. Jucatorul din Scotia ocupa locul 2 ATP, in timp ce adversarul sau Cilic ocupa locul 14 ATP. Bilantul intalnirilor directe este favorabil lui Murray. Jucatorul din Scotia conduce cu scorul de 11-3. Murray s-a misca foarte bine la acest turneu, nu a pierdut nici un set pana in aceasta faza. In timp ce Marin Cilic a avut mari probleme cu Dimitrov, jucator ce a fost foarte aproape sa-l elimine. Mizez pe o victorie in 2 seturi a lui Murray deoarece se simte foarte bine pe hard. Dar si din prisma faptului ca Marin Cilic pare sa fie obosit dupa ultimele 2 meciuri foarte lungi.

Pronostic Karolina Pliskova – Angelique Kerber: handicap Kerber -4, cota 1.86 la Netbet, incredere: 7/10

Karolina Pliskova o va intalni in finala turneului de la Cincinnati pe Kerber, intr-o partida foarte importanta pentru clasamentul mondial. Pliskova ocupa in acest moment locul 17 WTA, in timp ce Kerber ocua locul 2 WTA. Bilantul intalnirilor directe este favorabil jucatoarei din Germania. Kerber conduce cu scorul de 4-2. Pliskova a facut un turneu destul de bun pana acum, in semifinale a trecut fara probleme de Muguruza 2:0. In timp ce Kerber a avut singurele probleme in sferturi, atunci cand Suarez Navarro a reusit sa castige primul set. Mizez pe o victorie la handicap a lui Kerber, deoarece jucatoarea din Germania este foarte motivata. Dar si din prisma faptului ca poate deveni numarul 1 in lume.

Pronostic tenis Caroline Garcia – Irina Begu: peste 21.5 game-uri, cota 1.83 la Unibet, incredere: 7/10

In aceasta seara de la ora 23:30 Caroline Garcia o va intalni in primul tur de la New Haven pe Irina Begu, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte lunga. In acest moment Garcia ocupa locul 30 WTA cu 1.645 de puncte, in timp ce Begu ocupa locul 23 WTA cu 1.865 de puncte. Aceste doua jucatoare s-au mai intalnit in 3 partide pana acum. Begu conduce cu scorul de 2-1. Garcia a fost eliminata in primul tur de la Cincinnati de Gavrilova cu 2:0, in timp ce Begu a fost eliminata de Larsson cu 2:1. Mizez pe o partida lunga deoarece ambele jucatoare traverseaza o perioada mai proasta. Dar si din prisma faptului ca nu au un servici de speriat.

Bilant tenis august 2016: 21 castigate – 13 pierdute – 2 anulate

Leave a Comment: