Predictii tenis 22.08.2016

O zi foarte proasta, nu am reusit sa castig nici un pronostic din cele 2 oferite. Astazi am mizat pe o partida spectaculoasa intre Young si Herbert. Dar si pe Wozniacki, fostul numarul 1 mondial are o partida destul de usoara in primul tur.

Pont pariuri Donald Young – Pierre-Hugues Herbert: peste 22.5 game-uri, cota 1.80 la Fortuna, incredere: 7/10

In aceasta seara de la ora 22:00 Donald Young il va intalni in primul tur de la Winston-Salem pe Herbert, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte spectaculoasa. In acest moment Young ocupa locul 57 ATP cu 817 puncte, in timp ce Herbert ocupa locul 76 ATP cu 695 de puncte. Acesti doi jucatori se afla la prima intalnire directa. Young nu a mai jucat de la Atlanta, acolo unde a fost eliminat in turul 3 de Opelka 2:0, in timp ce Herbert nu a mai jucat nici o partida de la Wimbledon. Mizez pe o partida lung deoarece ambii jucatori au un servici interesant. Dar si din prisma faptului ca jucatorul american nu traverseaza o perioada foarte buna, a reusit sa castige 4 partide din ultimele 10 disputate pe hard.

Pronostic Annika Beck – Eugenie Bouchard: peste 20.5 game-uri, cota 1.85 la Netbet, incredere: 7/10

Astazi de la ora 21:00 Annika Beck o va intalni in primul tur de la New Haven pe Eugenie Bouchard, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte lunga. In acest moment Beck ocupa locul 42 WTA cu 1.365 de puncte, in timp ce Bouchard ocupa locul 40 WTA cu 1.395 de puncte. Aceste doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data in Dubai, acolo s-a impus Beck in doua seturi. Jucatoarea din Germania Beck, a fost eliminata in turul 2 de Halep la Cincinnati, in timp ce Bouchard a fost eliminata de Strycova 2:0. Mizez pe o partida lunga deoarece Bouchard nu traverseaza o perioada de speriat. Dar si din prisma faptului ca are probleme la servici. In mod normal ar trebui sa avem parte de un tie-break.

Pronostic tenis Caroline Wozniacki – Jelena Ostapenko: victorie Wozniacki, cota 1.40 la Unibet, incredere: 9/10

Caroline Wozniacki o va intalni in primul tur de la New Haven pe Jelena Ostapenko, intr-o partida ce ar trebui sa inceapa de la ora 22:30. Wozniacki ocupa locul 51 ATP cu 1.026 de puncte, in timp ce Ostapenko ocupa locul 39 WTA cu 1.454 de puncte. Aceste doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Wozniacki vine dupa niste Jocuri Olimpice foarte proaste, in timp ce Ostapenko a fost eliminata in turul 2 de la Cincinnati de Pliskova. Mizez pe victoria lui Wozniacki, deoarece Ostapenko nu se simte foarte bine pe hard. Dar si din prisma faptului ca nu traverseaza o forma de speriat, a reusit sa castige doar 3 partide din ultimele 10 disputate.

Bilant tenis august 2016: 21 castigate – 15 pierdute – 3 anulate

Leave a Comment: