Predictii tenis ATP Roland Garros 22.05.2016

Acest articol este format din 4 pronosticuri din tenis ce vin de la Roland Garros. Am mizat pe Raonic, jucator ce are o partida foarte usoara in primul tur. Dar si pe Dimitrov, jucatorul bulgar va da piept cu Troicki, jucator ce vine dupa o accidentare.

1.Andrey Kuznetsov – Benjamin Becker @ 3:0 – 1.57 la [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna”]

incredere: 8/10

In aceasta dupa-amiaza de la ora 13:30 Andery kuznetsova va intalni in primul tur de la Roland Garros pe Benjamin Becker, intr-o partida ce ar trebui sa fie destul de usoara pentru jucatorul din Rusia. In acest moment Andery Kuznetsov ocupa locul 40 ATP cu 1.040 de puncte, in timp ce adversarul sau din acest tur Benjamin Becker ocupa locul 94 ATP cu 600 de puncte. Acesti doi jucatori nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Mizam pe acest pronostic deoarece Kuznetsov are un servici destul de interesant, dar si din prisma faptului ca Becker nu este un jucator de Grand Slam.

2.Jack Sock – Robin Haase @ sub 35.5 game-uri in meci – 1.85 la [eafl id=152 name=”Unibet” text=”Unibet”]

incredere: 7/10

In aceasta dupa-amiaza de la ora 13:30 Jack Sock va intalni in primul tur de la Roland Garros pe Robin Haase, intr-o partida ce ar trebui sa fie destul de scurta, mai ales ca jucatorul olandez nu a mai jucat de ceva timp. In acest moment Jack Sock ocupa locul 25 ATP cu 1.505 puncte, in timp ce Robin Haase ocupa locul 86 ATP cu 685 de de puncte. Acesti doi jucatori nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Mizam pe acest pronostic deoarece Jack Sock are un sezon bun pana acum. Dar si din prisma faptului ca Robin Haase nu are mari realizari in ultima vreme. In mod normal Jack Sock ar trebui sa se califice destul de usor in urmatorul tur.

Click aici daca vrei sa vezi Pronosticul oferit la Barcelona – Sevilla 22.05.2016!

3.Milos Raonic – Janko Tipsarevic @ 3:0 – 1.40 la [eafl id=154 name=”Sportingbet” text=”Sportingbet”]

incredere: 9/10

In acesta dupa-amiaza de la ora 15:30 Milos Raonic il va intalni in primu tur de la Roland Garros pe Janko Tipsarevic, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte usoara pentru jucatorul din Canada. In acest moment Milos Raonic ocupa locul 9 ATP cu 2.785 de puncte, in timp ce Janko Tipsarevic ocupa locul 686 ATP cu 38 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in patru partide pana acum. Raonic a reusit sa castige toate cele 4 partide directe. In mod normal Raonic ar trebui sa se distreze cu Tipsarevic in primul tur, mai ales ca jucatorul din Serbia nu a mai castiga o partida de la un turneu din Cehia de tip challanger.

4.Grigor Dimitrov – Viktor Troicki @ 1 – 1.57 la [eafl id=153 name=”NetBet” text=”Netbet”]

incredere: 8/10

In aceasta dupa-amiaza de la ora 17:00 Grigor Dimitrov va intalni in primul tur de la marele turneul din Franta pe Viktor Troicki, intr-o partide destul de interesanta. In acest moment jucatorul din Bulgaria, Dimitrov ocupa locul 36 ATP cu 1.150 de puncte, in timp ce Viktor Troicki ocupa locul 24 ATP cu 1.535 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in 3 partide pana acum. Dimitrov a reusit sa castige 2 meciuri iar o partida a fost castigata de Troicki. Mizam pe acest pronostic deoarece jucatorul din Serbia nu traverseaza o perioada foarte buna, dar si din prisma faptului ca Dimitrov se misca bine pe zgura.

Statistica Predictii Tenis – Mai!

Nr. Castigat Pierdut Cota 1
51 34 15 2

[eafl id=153 name=”NetBet” text=”Click aici si profita de cel mai mare bonus din Romania!”]

Leave a Comment: