Predictii tenis ATP – Roland Garros 24.05.2016

Dupa ce am avut o zi de ploaie si au fost amanate mai multe meciuri, de astazi treburile revin la normal, atat timp cat vremea o sa fie de acord. Am mizat pe Alexander Azverev, pustiul neamt este pe val in acest moment si are o partida destul de usoara in primul tur de la Roland Garros.

Bernard Tomic – Brian Baker @ 1 – 1.38 la [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna”] / incredere: 9/10

Astazi de la ora 12:00 Bernard Tomic il va intalni in primul tur de la Roland Garros pe Brian Baker, intr-o partida foarte interesanta mai ales ca ambii jucatori un sezon foarte slab pana acum. In acest moment jucatorul din Australia ocupa locul 22 ATP cu 1.625 de puncte, in timp ce adversarul sau Brian Baker ocupa locul 662 ATP cu doar 40 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit o singura data pana acum, dar pe hard, atunci Tomic s-a impus fara probleme cu scorul de 2-0. Mizam pe victoria lui Tomic deoarece Baker a jucat foarte prost pana acum pe zgura. Dar si din prisma faptului ca forma olandezului este una foarte slaba, a reusit sa castige 3 meciuri din ultimele 10 disputate.

Novak Djokovic – Yen-Hsun Lu @ sub 24 de game-uri – 1.75 la [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna”] / incredere: 8/10

In acesata dupa-amiaza de la ora 14:30 cel mai bun jucator din lume in acest moment, Novak Djokovic va intra in joc la turneul Francez, Roland Garros, acolo unde il va intalnit pe Yen Hsun Lu, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte scurta. In acest moment jucatorul sarb ocupa primul loc ATP cu 16.150 de puncte, in timp ce jucatorul Yen Hsun Lu ocupa doar locul 95 ATP cu 602 puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit o singura data pana acum, intr-o partida de Grand Slam, la Wimbledon, Djokovic s-a impus fara probleme cu scorul de 6-3, 6-2, 6-2. Mizam pe acest pronostic deoarece Djokovic o sa incerce sa termine meciul cat mai repede pentru a nu avea probleme fizice in fazele superioare.

Click aici daca vrei sa vezi Pontul zilei 24.05.2016!

Jan-Lennard Struff – Jo-Wilfried Tsonga @ Tsonga -6.5 handicap – 1.80 la [eafl id=152 name=”Unibet” text=”Unibet”] / incredere: 7/10

In aceasta dupa-amiaza de la ora 16:30 Jan Lennard Struff il va intalni in primul tur de la turneul din Franta pe Tsonga, unul dintre favoritii gazdelor din acest an. In acest moment jucatorul german Struff, ocupa doar locul 101 cu 578 de puncte, in timp ce Tsonga ocupa locul 7 ATP cu 3.355 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in doua partide pana acum, ambele meciuri au fost castigate de Tsonga destul de usor. Mizam pe acest pronostic deoarece Tsonga este un jucator foarte bun de zgura. Dar si din prisma faptului ca Struff nu a facut un sezon de speriat pe zgura.

Alexander Zverev – Pierre-Hugues Herbert @ 1 – 1.35 la [eafl id=153 name=”NetBet” text=”Netbet “]/ incredere: 10/10

Pustiul minune din tenis Alexander Zverev il va intalni in primul tur de la turneul de Grand Slam din Franta pe Herbert, intr-o partida ce ar trebui sa fie destul de usoara pentru Zverev, jucator ce traverseaza o forma foarte buna. In acest moment Zverev ocupa locul 41 ATP cu 1.060 de puncte, in timp ce Herbert ocupa locul 84 ATP cu 695 de puncte. Acesti doi jucatori s-au mai intalnit in 3 partide dar niciodata pe zgura si toate meciurile au fost castigate de Herbert. Mizam pe acest pronostic deoarece pustiul Zverev are un an foarte bun. Dar si din prisma faptului ca Herbert a jucat doar 7 meciuri pe zgura pana acum.

Statistica Predictii Tenis – Mai!

Nr. Castigat Pierdut Cota 1
59 39 18 2

[eafl id=153 name=”NetBet” text=”Click aici si profita de cel mai mare bonus din Romania!”]

Leave a Comment: