Pronosticuri tenis 13.07.2016

O zi foarte buna, am reusit sa castig 2 pronosticuri din 3 fara prea multe emotii. Pentru astazi va ofer alte predictii foarte interesante. Am mizat pe Granollers, jucator ce se simte foarte bine pe zgura dar si pe Siegemund, jucatoarea din Germania are o partida destul de usoara in turul 2 de la Bucuresti.

Facundo Bagnis – Marcel Granollers-Pujol

Astazi de la ora 12:00 Facundo Bagnis il va intalni in turul 2 de la Bastad pe Marcel Granollers, intr-o partida foarte interesanta mai ales ca ambii jucatori se simt bine pe zgura. Jucatorul din Argentina Bagnis, nu are un sezon foarte bun si ocupa locul 93 ATP cu 622 de puncte, in timp ce Granollers ocupa locul 45 ATP cu 972 de puncte. Acesti doi jucatori se afla la prima intalnire directa. Mizez pe victoria lui Granollers, deoarece Bagnis s-a chinuit in primul tur cu Zopp. Dar si din prisma faptului ca jucatorul din Spania a facut un sezon foarte bun pe zgura. In mod normal Granollers ar trebui sa se califice fara probleme in faza urmatoare.

Pont pariuri: victorie Granollers, cota 1.44 la Unibet, incredere: 9/10

Stefan Kozlov – Donald Young

Stefan Kozlov il va intalni in optimile de finala de la Newport pe Donald Young, intr-o partida ce ar trebui sa inceapa de la ora 21:00. Acesti doi jucatori nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Kozlov nu traverseaza o perioada foarte buna si ocupa doar locul 169 ATP, in timp ce Young se afla la in top 100 si ocupa locul 61 ATP. In primul tur Kozlov a reusit sa produca o mare surpriza, a trecut de Becker cu scorul de 6-1, 6-2. In timp ce Young s-a distrat cu Donaldson, 6-1 respectiv 6-3. Chiar daca este putin mai greu, parerea ca Young se va impune in doua seturi in aceasta partida. Mizez pe o victorie a jucatorului din SUA deoarece traverseaza o perioada foarte buna pe iarba, a reusit sa castige 5 partide din cele 7 disputate.

Pronostic tenis: victorie Young, cota 1.54 la Fortuna, incredere: 8/10

Misa Eguchi – Laura Siegemund

In aceasta dupa-amiaza de la ora 15:30 Misa Eguchi o va intalni in turul 2 de la  Bucuresti pe Laura Siegemund, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte scurta. Jucatoarea din Japonia Misa Eguchi ocupa doar locul 159 WTA cu 360 de puncte, in timp ce tanara jucatoare din Germania Siegemund, ocupa locul 43 WTA cu 1.283 de puncte. Aceste doua jucatoare se afla la prima intalnire directa. Mizez pe o victorie in doua seturi a lui Siegemund, deoarece jucatoarea din Germania are un an foarte bun. Dar si din prisma faptului ca s-a distrat in primul tur cu Pereira, 6-2 6-2.

Pronostic: Siegemung 2:0, [eafl id=153 name=”NetBet” text=”cota 1.44 la Netbet”], incredere: 9/10

Statistica tenis iunie

Nr. Castigat Pierdut Cota 1
33 20 11 2

Leave a Comment: