Tottenham – Arsenal ponturi pariuri 06.12.2020

tottenham - arsenal ponturi pariuri

„North London Derby” se joaca in acest weekend. Duminica, de la ora ora 18:30, Tottenham Hotspur va primi vizita rivalei Arsenal. VEZI mai jos pontul pe care ti l-am propus! Cota: 1.49 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

tottenham - arsenal ponturi pariuri

Tottenham.

Vine dupa remiza cu LASK Linz din grupele Europa League (a facut 3-3). Traverseaza o perioada foarte buna; este fara infrangere in ultimele 7 meciuri disputate in toate competitiile (5 victorii si 2 egaluri).

Inainte de startul acestei runde, se clasa pe prima pozitie in Premier League cu 21 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Liverpool.

Bilantul pentru cele 10 meciuri disputate pana acum in campionat se prezinta astfel: 6 victorii, 3 egaluri, 1 esec si un golaveraj de 21:9 (unul dintre cele mai bune atacuri si cea mai buna defensiva). Heung-Min Son este principalul marcator al echipei cu 9 reusite.

Arsenal.

La fel ca adversara din aceasta partida, vine dupa un joc disputat in grupele Europa League; s-a impus acasa cu 4-1 in fata celor de la Rapid Viena.

Daca in Europa League lucrurile au mers foarte bine, in Premier League are serioase probleme; a pierdut 2 din ultimele 3 jocuri de campionat. In runda precedenta a fost invinsa pe propriul teren de Wolverhampton cu 1-2.

Inainte de startul acestei runde se afla in a doua jumatate a clasamentului, pe pozitia a 14-a cu 13 puncte. Are 4 victorii, 1 egal, 5 infrangeri si un golaveraj de 10:12.

Nicolas Pepe este in continuare suspendat.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Aurier, Sanchez, Dier, Davies – Sissoko, Hojbjerg – Bergwijn, Ndombele, Son – Kane.

Arsenal (4-2-3-1): Leno – Bellerin, Holding, Gabriel, Tierney – Ceballos, Xhaka – Willian, Willock, Aubameyang – Lacazette.

Absenti.

  • Tottenham: Lamela (indisponibil), Alderweireld, Reguilon, Vinicius (incerti).
  • Arsenal: Pepe (suspendat), Martinelli (accidentat), David Luiz, Thomas Partey (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Tottenham a iesit neinvinsa din precedentele 4 confruntari directe (2 victorii si 2 rezultate de egalitate).
  • Ultima intalnire directa de pe Tottenham Hotspur Stadium s-a incheiat cu victoria gazdelor: 2-1.

Ponturi pariuri Tottenham – Arsenal – ionel_iulian94.

Tottenham traverseaza o perioada foarte buna si de aceea cred ca va obtine un rezultat pozitiv din partida de duminica. Astfel, pentru confruntarea de pe Tottenham Hotspur Stadium mizez pe pronosticul DNB 1.

De partea cealalta, Arsenal trece printr-o perioada nefasta in Premier League, inregistrand 2 infrangeri si 1 egal in ultimele 3 runde. In aceste ultime 3 jocuri a marcat 1 singur gol si a incasat 5.

Spurs are cea mai buna defensiva din campionat, iar Arsenal nu exceleaza la capitolul ofensiva in acest inceput de sezon (a marcat doar 10 goluri pana acum).

Tottenham are avantajul moral al ultimelor intalniri directe. Mai mult, formatia gazda are si un antrenor care stie cum sa gestioneze astfel de meciuri cu miza.

Pronostic Tottenham – Arsenal & Cota: DNB 1 – 1.49