Tottenham – Burnley ponturi pariuri 28.02.2021

Tottenham - Burnley ponturi pariuri

Una din partidele de interes ale rundei 26 din Anglia Premier League va avea ca scena de atac Tottenham Hotspur Stadium din Londra, si le va pune fata in fata pe Tottenham si Burnley. Vezi ce spun datele statistice si care este pontul pe care ti-l propun!

Tottenham - Burnley ponturi pariuri

Duelul dintre cele 2 echipe va fi condus de la centru de K. Friend, unul dintre cei mai cunoscuti arbitri englez. K-boom v-a oferit pentru acest meci un pont cu cota 1.60, pe care il va juca la Publicwin.

Tottenham.

Vine dupa o victorie importanta in Europa League, cu scorul de 4-0 in fata mai slab-cotatei Wolfsberger, reusind sa se califice mai departe cu 8-1 la general. In Anglia Premier League se afla pe locul 9, o pozitie de care nu este foarte mandra, dar totusi mai are la dispozitie 13 etape pentru a se redresa.

A ajuns la 2 infrangeri consecutive in campionat, cu Manchester City si West Ham. Pe teren propriu a jucat de 12 ori si a obtinut, 5 victorii, 3 rezultate de egalitate si a fost invinsa de 4 ori. Nu a adus nimic in aceasta perioada de transferuri.

Cei mai buni marcatori ai echipei sunt Harry Kane si Heung-Min Son, amanadoi cu cate 13 goluri.

Burnley.

Se afla in crestere de forma ajungand la 4 etape consecutive fara infrangere, o victorie in deplasarea de la Crystal Palace si 3 rezultate de egalitate cu Brighton, Fulham si West Brom. Pentru moment s-a departat de zona fierbinte a clasamentului, ocupand locul 15, la 6 puncte de prima pozitie retrogradabila.

In deplasare a reusit sa castige doar de 3 ori in acest sezon de Premier League. La fel ca si adversara din aceasta seara, nu a prea contat pe piata transferurilor in aceasta iarna.

Nu se poate lauda cu vreun marcator in clasamentul golgeterilor din Premier League, cel mai bun cu 4 goluri, Chris Wood, fiind din pacate accidentat.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Reguilon, Sanchez, Alderweireld, Davies – Ndombele, Hojbjerg – Lamela, Lucas, Son – Kane.
Burnley (4-4-2):
Pope – Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor- Brownhill, Cork, Westwood, McNeil – Rodriguez, Vydra.

Absenti.

  • Tottenham: Aurier si Lo Celso.
  • Burnley: Gudmundsson, Brady, Peters, Stephens si Wood.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul campionatului si s-a terminat cu victoria lui Tottenham cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Tottenham – Burnley  – K-boom.

Pentru acest duel de duminica, Tottenham va dori cu siguranta revansa fata de partidele pe care le-a pierdut in ultimul timp in Premier League, acesta fiind si unul din motivele pentru care am ales ca pronostic 1 solist. Echipa gazda vine dupa o victorie de moral in Europa League cu un scor zdrobitor de 4-0.

In ultimele partide importante jucate a pierdut fara sa marcheze, cu Chelsea si Manchester City, ambele meciuri cu 2-0. In cele 8 dueluri directe jucate cu Tottenham in calitate de gazda, 7 s-au terminat cu victoria gazdelor si unul singur a avut ca deznodamant scorul 1-1. De asemenea va recomand sa urmariti si biletul zilei pariuri oferit de colegul meu Ion Dan.

Pronostic Tottenham – Burnley: Victorie Tottenham – 1.55