Tottenham – West Ham ponturi pariuri 18.10.2020

tottenham - west ham ponturi pariuri

Runda cu numarul 5 din Premier League le aduce fata in fata pe Tottenham Hotspur si West Ham. Partida se va disputa duminica, pe Tottenham Hotspur Stadium, cu incepere de la ora 18:30. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.63 la agentia de pariuri sportive online Betano!

tottenham - west ham ponturi pariuri

Tottenham.

Ultimul meci pe care l-a jucat in Premier League s-a incheiat cu un rezultat extrem de surprinzator; a reusit sa se impuna cu un neverosimil 1-6 pe terenul celor de la Manchester United (cele 6 goluri ale londonezilor au fost marcate de Ndombele, Son (x2), Kane (x2) si Aurier).

Inainte de inceperea acestei etape se clasa pe pozitia a 6-a cu 7 puncte. Are 2 victorii, 1 egal, 1 esec si un golaveraj de 12:5. Heung-Min Son este principalul marcator al echipei cu 6 reusite.

In fiecare din ultimele 7 partide pe care le-a disputat in toate competitiile a marcat, insa a si incasat gol. In precedentele 2 jocuri a inscris in total 13 goluri.

Gareth Bale nu a apucat să debuteze si are sanse destul de reduse sa o faca in acest meci.

West Ham.

La fel ca adversara din aceasta confruntare, a reusit sa castige in runda precedenta din Premier League, cu toate ca a jucat pe un teren foarte dificil; s-a impus cu 0-3 pe King Power Stadium in fata celor de la Leicester. Cele 3 goluri au fost marcate de Antonio, Fornals si Bowen.

Inainte de inceperea acestei etape se afla la jumatatea clasamentului; ocupa pozitia a 10-a cu 6 puncte. Are 2 victorii, 0 egaluri, 2 esecuri si un golaveraj de 8:4. Jarrod Bowen este principalul marcator al echipei cu 3 reusite.

Este cu cel putin 1 gol marcat in fiecare din precedentele 6 jocuri disputate in toate competitiile. A marcat in ultimele 5 deplasari din Premier League.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Tottenham (4-2-3-1): Lloris – Aurier, Sanchez, Alderweireld, Reguilon – Sissoko, Hojbjerg – Lucas, Lamela, Son – Kane.

West Ham (5-4-1): Fabianski – Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku – Bowen, Soucek, Rice, Fornals – Antonio.

Absenti. 

  • Tottenham: Bale, Lo Celso, Tanganga, Dier (incerti).
  • West Ham: Fredericks (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • In 5 din precedentele 8 intalniri directe s-a marcat din ambele tabere.

Ponturi pariuri Tottenham – West Ham – ionel_iulian94.

Tottenham a aratat ca este extrem de capabila in ofensiva in ultimele 2 meciuri; formatia pregatita de Jose Mourinho a marcat in total 13 goluri in jocurile cu Manchester United si Maccabi Haifa.

Sud-coreeanul Heung-Min Son este cel mai in forma jucator din tabara gazdelor in Premier League; in cele 4 meciuri jucate pana acum, Son a marcat 6 goluri. Kane e pe 2 cu 3 goluri.

De partea cealalta, West Ham nu se lasa mai prejos; in ultimele 2 meciuri de campionat, formatia oaspete a reusit sa marcheze in total 7 goluri. In ultima deplasare s-a impus cu 0-3 la Leicester (Leicester venea dupa succesul de pe Etihad Stadium; se impusese cu 2-5 in fata celor de la Manchester City).

Pronostic Tottenham – West Ham & Cota: Ambele echipe inscriu – 1.63