Tottenham – West Ham ponturi pariuri 22.12.2021

tottenham west ham ponturi pariuri

Tottenham Hotspur Stadium din Londra va gazdui miercuri seara de la ora 21.45 partida dintre Tottenham Hotspur si West Ham United. Cele doua formatii se vor infrunta in sferturile de finala ale Cupei Angliei, singura competitie majora in care fiecare dintre ele mai poate spera la trofeu.

tottenham west ham ponturi pariuri

Tottenham

Vine cu un moral bun dupa ce in ultima etapa de campionat a obtinut o remiza acasa contra lui Liverpool, rezultat venit dupa ce mare parte a jucatorilor sai isi terminasera perioada de izolare.

Antonio Conte are acum in mare parte intreg lotul la dispozitie, iar forma sportiva a elevilor sai a parut a fi una foarte buna in duelul de duminica seara, totusi de evitat un pronostic pe victoria lui Spurs pe biletul zilei azi.

Ultimul trofeu al echipei din nordul Londrei ramane Cupa Ligii in 2008, spera sa isi revina acum dupa era Jose Mourinho, una mult sub asteptarile tuturor.

West Ham

Are un sezon foarte bun in Premier League unde este pe locul 4, pozitie pe care ii va fi totusi foarte dificil sa o pastreze pana la final, Cupa Angliei poate fi insa o alternativa viabila si in cazul sau.

Ciocanarii au o seceta prelungita de la ultimul trofeu cucerit, aceasta performanta datand din anul 1980, dar forma actuala atat in campionat cat si in competitiile europene le dau mari sperante ca ii pot pune capat.

David Moyes si elevii sai au trecut in precedentele doua tururi de Manchester United chiar pe Old Trafford, 1-0, respectiv de Manchester City dupa executarea loviturilor de departajare.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Tottenham (3-5-2): Lloris – Sanchez, Rodon, Davies – Tanganga, Winks, Skipp, Ndombele, Reguilon – Bergwijn, Kane.

West Ham (4-2-3-1): Areola – Ashby, Dawson, Diop, Masuaku – Kral, Noble – Vlasic, Lanzini, Fornals – Yarmolenko.

Vezi aici toate cotele pentru Tottenham – West Ham!

Absenti.

Tottenham: Cristian Romero, Pierre-Emile Hojbjerg – accidentati.

West Ham: Vladimir Coufal – suspendat; Kurt Zouma, Angelo Ogbonna – accidentati; Ryan Fredericks, Ben Johnson – incerti.

Istoric confruntari directe.

West Ham este neinfranta in ultimele 3 dueluri cu Spurs, ciocanarii reusind sa castige doua partide si sa remizeze in alta.

Ponturi pariuri Tottenham – West Ham – Lily84.

Ma astept la un meci echilibrat pe Tottenham Hotspur Stadium, intre doua echipe foarte puternice din Premier League, care isi doresc sa castige un trofeu sezonul actual.

Nu vor lipsi golurile, atat Antonio Conte cat si David Moyes pregatesc bine faza de atac, compartiment in care ambii au jucatori de foarte buna calitate.

Sunt mari sanse sa fie minim doua reusite pe tabela de marcaj, chiar daca este un meci decisiv, cele doua echipe vor incerca sa inscrie pentru a nu fi nevoite sa forteze pe final, un motiv in plus sa mizez pe piata de goluri oferita de Netbet.

Pronostic Tottenham – West Ham: Interval total goluri marcate in meci 2-4 cota 1.62