Tottenham – Wolfsberger ponturi pariuri 24.02.2021

Tottenham Wolfsberger Ponturi Pariuri

Miercuri, de la ora 19:00, Tottenham Hotspur o va intalni pe Wolfsberger intr-un meci ce conteaza pentru mansa retur a 16-imilor de finala din Europa League. Vor reusi londonezii sa se impuna la pas si in acest meci? Vezi in continuarea articolului pontul pe care am mizat, dar si alte informatii utile!

Tottenham Wolfsberger Ponturi Pariuri

Tottenham.

Vine dupa esecul cu West Ham din Premier League. De altfel, traverseaza o perioada foarte slaba in campionatul intern; in urma infrangerii cu West Ham a ajuns la 5 esecuri suferite in precedentele 6 runde. Duminica, 28.02.2021, va juca acasa cu Burnley.

In vederea meciului cu Burnley, dar si datorita avantajului confortabil obtinut in prima mansa, Jose Mourinho va opera mai multe modificari la nivelul primului 11.

Sergio Reguilon a revenit dupa accidentare si a fost titular in derby-ul cu West Ham (a jucat circa 76 de minute). Insa, sunt sanse reduse ca fundasul spaniol sa fie titular si in partida de miercuri; cel mai probabil, Davies va ocupa postul de fundas stanga.

Serge Aurier si Lo Celso sunt in continuare indisponibili din cauza accidentarilor.

Wolfsberger.

A jucat si ea in campionat in acest weekend; a obtinut o victorie importanta pentru calificarea in play-off. S-a impus cu 1-2 pe terenul celor de la Sturm Graz. Cele 2 goluri ale oaspetilor au fost marcate de Baumgartner si Vizinger.

Sven Sprangler a fost schimbat dupa doar 15 minute in meciul cu Sturm Graz si este incert pentru aceasta disputa. Eliel Peretz este in continuare indisponibil din cauza accidentarii.

A avut probleme in defensiva in ultimele jocuri; este cu cel putin 1 gol incasat in 6 din precedentele 7 jocuri oficiale din toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Tottenham (4-2-3-1): Hart – Doherty, Tanganga, Alderweireld, Davies – Sissoko, Winks – Lamela, Alli, Bergwijn – Carlos Vinicius.

Wolfsberger (4-3-1-2): Kofler – Novak, Baumgartner, Lochoshvili, Scherzer – Taferner, Liendl, Wernitznig – Vizinger – Joveljic, Rocher.

Absenti.

  • Tottenham: Aurier, Lo Celso.
  • Wolfsberger: Peretz (indisponibil), Sprangler (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • Se intalnesc pentru a doua oara in istorie (precedenta confruntare directa este reprezentata de partida tur).

Ponturi pariuri Tottenham – Wolfsberger – ionel_iulian94.

Indiferent de ce prim 11 va trimite Mourinho pe teren, cred ca diferenta de valoare ramane in continuare una foarte mare. Astfel, la ponturi Europa League mizez pe un succes al gazdelor la cel putin 2 goluri diferenta.

Pariul zilei Handicap 0:1 Tottenham este cotat cu 1.77 de agentia de pariuri sportive online Fortuna.

Ca urmare a rezultatului din tur, consider ca Wolfsberger isi va focaliza atentia mai mult spre competitia interna, acolo unde se lupta pentru calificarea in play-off.

Pronostic Tottenham – Wolfsberger & Cota: Handicap 0:1 Tottenham – 1.77