Toulouse – Nantes ponturi pariuri 27.05.2021

Forma MRRazvan: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici MRRazvan
Procentaj: 66.7%
Castigate: 2/3
Unitati: 60

Pe Stadium Municipal va avea loc partida partida tur dintre Toulouse si Nantes care va stabili ultima echipa ce va participa in urmatorul sezon de Ligue 1. Meciul se va juca joi de la ora 21:45 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.50 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

nantes - tolouse - pronosticuri pariuri 27052021

Toulouse.

A castigat ultimul meci jucat impotriva lui Grenoble cu scorul de 3-0, asigurandu-si astfel locul in finala play-off-ului pentru promovarea in Ligue 1.

A terminat sezonul pe locul 3 in Ligue 2 acumuland 70 de puncte dupa totalul de 38 de meciuri jucate. A marcat in toate 10 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Toulouse trece printr-o forma foarte buna, echipa nu a pierdut niciun meci din ultimele 5 partide jucate aceasta reusind sa inscrie de 12 ori.

Gazdele au o forma impresionanta pe teren propiu, echipa nu a pierdut niciun meci din ultimele 15 partide jucate in toate competitiile.

Nantes.

A pierdut ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Montpellier, partida terminandu-se cu scorul de 2-1. Daca Nantes reusea sa faca egal in ultima etapa, echipa evita sa joace barajul pentru retrogradare.

A terminat sezonul pe locul 18 in Ligue 1 acumuland 40 de puncte dupa totalul de 38 de meciuri jucate. A marcat in 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Excluzand infrangerea din meciul precedent, Nantes trece printr-o forma buna, echipa acumuland 4 victorii consecutive in campionat reusind sa inscrie de 14 ori.

Pe teren advers, oaspetii trec printr-o forma la fel de buna, echipa pierzand numai 2 din ultimele 10 partide jucate.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu victoria lui Nantes, cu scorul de 2-1.

Ultimele 7 din 8 intalniri dintre cele doua adversare jucate pe terenul lui Toulouse s-au terminat cu sub 2.5 goluri inscrise in meci si doar o partida s-a terminat cu victoria lui Nantes.

Ponturi pariuri Toulouse – Nantes – MRRazvan.

In acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

Cu 13 victorii din ultimele 15 partide jucate pe teren propiu in toate competitiile, Toulouse, chiar daca a jucat in Ligue 2, va fi un oponent pe masura lui Nantes. Ar mai fi de remarcat faptul ca gazdele au fost echipa cu cel mai bun atac in acest sezon de Ligue 2, marcand 71 de goluri in cele 38 de partide jucate.

Nantes risca sa retrogradeze pentru prima oara dupa ce s-a mentinut in Ligue 1 opt ani la rand. Defensiva a fost problema in acest sezon pentru oaspeti, echipa incasand 55 de goluri, cea mai proasta defensiva pentru Nantes din ultimii 57 de ani!

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Netbet. Afla si tu in acest articol cum imi fac cont la Netbet.

Cred ca Toulouse este in momentul de fata echipa mai pregatita si cu moralul mai ridicat si cred ca nu vor pierde aceasta confruntare asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic ToulouseNantes 1X- Cota 1.50!

Leave a Comment: