Trnava – Sepsi ponturi pariuri 22.07.2021

spartak trnava sepsi ponturi pariuri

La prima participare din istoria clubului in cupele europene, Sepsi debuteaza in turul 2 din Conference League impotriva celor de la Trnava pe „City Arena”. Prima partida are loc asadar in Slovacia si isi are start-ul de la ora 20:00. Returul este programat pe data de 29 iulie, iar daca formatia covasneana va reusi sa se califice, Sutjeska sau Maccabi Tel Aviv sunt posibilii adversari din turul 3 preliminar. 

spartak trnava sepsi ponturi pariuri

Trnava.

Formatia slovaca a suferit destul de mult in stagiunea precedenta, insa iata ca pe final a reusit sa isi consolideze locul 3 in campionat, si implicit sa obtina calificarea in primul tur din Conference League, reusind sa termine la 3 puncte distanta de urmaritoarea Zilina.

In perioada de pregatire, trupa lui Gasparik a disputat nu mai putin de 4 jocuri amicale, insa doar 2 dintre acestea au reflectat cu adevarat situatia din jurul echipei. S-a impus fara probleme impotriva unor anonimi de la Petrzalka (4-0) si Banska Bystrica (4-0) din Slovacia, insa nu acelasi raspuns l-am vazut si in partidele cu Plzen (1-4) si Puskas Academy (0-2). Pe langa diferenta de valoare pe care o anticipasem, jocul slovacilor a suferit cel mai mult la capitolul defensiv acolo unde Gasparik are nevoie de intariri pentru a izbuti cel putin performanta din stagiunea precedenta.

Ceea ce am spus mai sus s-a confirmat chiar la debutul european impotriva celor de la Mosta din Malta. Spartak a pierdut confruntarea in fata maltezilor, scor 3-2, primind toate golurile in primele 35 de minute ale jocului, fiind intr-adevar o problema serioasa in spatiul defensiv. A reusit in cele din urma sa se califice dupa un 2-0 pe teren propriu unde Yusuf&Co au inchis mult mai bine spatiile, insa cu siguranta pot intampina probleme mai ales in fata unui adversar ca Sepsi.

Incepand cu anul 2010, Trnava a fost mai tot timpul prezenta in calificarile din UEL insa doar in sezonul 2018/2019 a izbutit calificarea in grupe.

Sepsi.

“E o echipa cam de nivelul nostru, vedem partea plina a paharului, desi se putea mai bine. Sunt increzator, desi intalnim o formatie dintr-un fotbal calificat la Campionatul European, o echipa cu experienta europeana, noi sumte totusi pionieri ai acestei competitii. E un meci deschis, cu sanse egale” – a spus Leo Grozavu dupa tragerea la sorti.

Revelatia sezonului trecut, Sepsi, a reusit sa se califice pentru prima oara in istoria clubului intr-o competitie europeana dupa ce a incheiat stagiunea de play-off pe locul 4. A castigat la limita confruntarea cu Viitorul (1-0) din tabloul de calificare pentru Conference League dupa un gol marcat de Aganovic la finele primei reprize.

Dupa o prestatie mai mult decat consistenta in play-off, Sepsi a continuat in acelasi ritm si in perioada de pregatire unde a castigat nu mai putin de 3 din cele 4 jocuri. Daca nu punem la socoteala victoria cu austriecii de la Bischfoshofen (1-0), Sepsi si-a depasit limitele si s-a impus in fata a doua formatii din Rusia: 3-1 cu Ufa si 2-1 impotriva celor de la Krasnodar. In finalul turneului de pregatire, covasnenii s-au duelat si cu cehii de la Plzen, amical pe care l-au incheiat la egalitate, scor 1-1.

Daca sezonul in Slovacia inca nu si-a deschis portile, Sepsi a debutat cu dreptul in noua stagiune de Liga 1, reusind sa se impuna chiar pe teren propriu in fata celor de la Clinceni (2-0). A fost o prestatie mai mult decat convingatoare din partea alb-rosiilor care au dominat partida de la un capat la celalalt, Academica neavand niciun sut pe spatiul portii.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Trnava (4-1-4-1): Takac – Curma, Kosa, Twardizk, Mikovic – Savvidis – Cabral, Prochazka, Bukuta, Bamidele – Vlasko

Sepsi (4-3-3): Niczuly – Dimitrov, Sousa, Mitrea, Stefanescu – Rep, Vasvari, Bojic – Golofca, Chunchukov, Ashkovski

Absenti.

Trnava:

Sepsi:

Istoric Confruntări Directe

Aceasta este prima confruntare directa intre cele doua formatii.

Daca esti un parior care prefera sa joace de pe telefon atunci iti recomand articolul Top Case de pariuri mobil!

Ponturi pariuri Trnava – Sepsi -> Andrew.

Chiar si fara experienta in aceasta seara, Sepsi are toate sansele sa faca o partida buna, iar eu unul sunt convins ca putem asista la cel putin un gol din partea fiecarei formatii.

Trnava a aratat multe carente la nivel defensiv in turul precedent impotriva maltezilor si pare greu de crezut ca isi vor rezolva problemele la nici o saptamana distanta. A pierdut un singur meci in 2021 pe teren propriu, iar inafara de acesta, a reusit sa marcheze de fiecare data cel putin un gol.

Sepsi este obligata sa marcheze in Slovacia pentru a ramane cu sanse reale la calificare. La felul cum s-a prezentat in perioada de pregatire, dar mai ales in campionat, va fi doar o chestiune de timp pana ce Aganovic&Co vor izbuti sa marcheze. Lipsa de experienta s-ar putea sa conteze, cel putin la nivel individual, iar aici covasnenii pot avea avea probleme, mai ales ca in stagiunea precedenta, la nivel defensiv, nu au stralucit in multe deplasari.

Pronostic Trnava – Sepsi:Ambele marcheaza- Cota 1.70