Caută
Close this search box.

Troyes – Angers ponturi pariuri 26.09.2021

troyes angers ponturi pariuri

Ligue 1 a ajuns deja in etapa a VIII-a si putem clar sa spunem ca am depasit debutul campionatului. Echipele si-au intrat in ritm si meciurile oferite pana acum au fost chiar atractive, peste nivelul ultimilor ani din fotbalul francez. Troyes o intalneste pe Angers, un meci intre doua echipe aflate la poli opusi ai clasamentului.

troyes angers ponturi pariuri

Meciul va avea loc duminica de la ora 16:00 si va fi arbitrat de T.Leonard. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase.Daca te intereseaza informatii despre case de pariuri cu cele mai mari cote, viziteaza articolul de aici.

Troyes.

Ocupa locul 17 in clasament, adunand doar 5 puncte in aceste 7 etape desfasurate pana acum. Are un golaveraj de 7 goluri marcate si 11 primite.

Ultimele 5 partide ale lui Troyes au consemnat si adunarea celor 5 puncte de care vorbeam, avand o victorie, 2 egaluri si 3 infrangeri. In acest moment are doua partide fara victorie.

Acasa a disputat doar 3 partide in acest sezon, avand un singur egal, 1-1 cu Montpellier, si doua infrangeri, insa cu doua forte ale campionatului, pierzand de fiecare data cu 1-2, cu PSG si Monaco. Victoria a venit in etapa a V-a, in deplasarea de la Metz, 2-0.

Angers.

Este una dintre surprizele placute ale campionatului, aflandu-se pe locul 3 dupa 7 meciuri jucate.

Angers a pierdut un singur meci, in etapa a VI-a, 1-4 acasa cu Nantes. In rest a adunat 3 victorii si 3 egaluri. Insa de 3 meciuri nu a mai cunoscut gustul victoriei, in etapa a IV-a invingand-o pe Rennes cu 2-0 pe teren propriu.

In cele 3 meciuri jucate in deplasare, Angers este nainvinsa, remizand cu Brest si cu Bordeaux, 1-1, si invingand la Strasbourg, 2-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Troyes(3-5-1-1): Gallon – El Hajjam, Giraudon, Chambost – Biancone, Kouame, Tardieu, Dingome, Kabore – Chavalerin – Touzghar.

Angers(3-4-1-2): Bernardoni – Manceau, Traore, Thomas – Cabot, Mendy, Mangani, Doumbia – Fulgini – Cho, Boufal.

Absenti:

Troyes: K.Azamoum, Y.Larouci, Metinho, Y.Salmier, Suk Hyun-Jun.

Angers: Z.Ould Khaled.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima data s-au intalnit in sezonul 2-17-2018, cand evoluau, ca si acum, in Ligue 1. Troyes a castigat acasa cu 3-0, iar Angers si-a luat revansa in retur cu 3-1.

Ponturi pariuri Troyes – Angers – zamy_bz.

In ciuda diferentei care le separa in clasament, nu cred ca avem de-a face cu o confruntare dezechilibrata. E drept, Troyes nu a reusit rezultate grozave acasa, insa a jucat si cu formatii puternice, care sunt implicate in lupta pentru titlu. De cealalta parte, este interesant sa vedem cat de mult poate tine Angers ritmul acesta. Daca te intereseaza case de pariuri cu bonus pariu fara risc, viziteaza articolul de aici.

Intalnirile de genul acesta nu au cum sa fie analizate decat apeland la statisticile obtinute de cele doua echipe in meciurile jucate acasa/deplasare. Si cred ca aici vom avea un meci cu goluri, deoarece indiferent cat de slab au jucat, in meciurile lor s-au marcat macar 2 goluri. De aceea propunerea mea este 2-4 goluri in meci.

Pronostic Troyes – Angers 2-4 goluri– 1.55!