Troyes – Lyon ponturi pariuri 16.01.2022

troyes lyon ponturi pariuri

In runda cu numarul 21 din Ligue 1, Olympique Lyonnais se deplaseaza pe Stade de l'Aube pentru a o infrunta pe ESTAC Troyes. Partida este programata duminica, cu incepere de la ora 18:05. Reusesc lionezii sa plece cu toate punctele? Urmareste acest articol pentru a vedea care este pontul pe care l-am recomandat eu! COTA: 1.95!

troyes lyon ponturi pariuri

Troyes.

Este o formatie din a doua parte a clasamentului. Ocupa pozitia a 16-a cu 17 puncte, cu doar 1 punct mai mult decat ocupantele locurilor 18 (pozitia de baraj), respectiv 19 (ultima pozitie retrogradabila direct).

Atacul NU este unul dintre punctele ei forte, si asta deoarece este cu doar 18 goluri inscrise in cele 19 runde disputate (al 3-lea cel mai slab atac al campionatului).

Mama Balde, Issa Kabore, Rominigue Kouame si Yoann Touzghar NU pot fi folositi in acest joc deoarece toti 4 sunt plecati la Cupa Africii pe Natiuni.

In urma cu cateva zile a oficializat transferul lui Abdu Conte, jucator transferat din Portugalia, de la Moreirense, pentru circa 2.7 milioane euro.

De asemenea, are si un nou antrenor. Bruno Irles, un tehnician francez de 46 de ani, l-a inlocuit la carma echipei pe Laurent Batlles.

Lyon.

Nu face un sezon prea reusit, inainte de startul acestei runde aflandu-se la jumatatea clasamentului (pozitia a 11-a) cu doar 25 de puncte, cu 22 de puncte mai putin decat liderul PSG.

Este la al doilea meci pe care il disputa in acest an calendaristic; precedenta partida a fost chiar impotriva liderului PSG. A facut 1-1. Lucas Paqueta a marcat golul gazdelor, acesta fiind de altfel si principalul marcator al echipei in acest sezon de Ligue 1 (7 reusite). Pentru ca Paqueta sa inscrie si in acest meci, se da cota 2.90 la Betfair.

Chiar daca a incasat cel de-al 3-lea cartonas galben in ultimele 10 etape de campionat, Jerome Boateng NU va fi suspendat pentru acest meci, ci pentru partida urmatoare, cea cu Saint-Etienne.

Kadewere, Slimani si Ekambi NU pot fi utilizati in aceasta partida deoarece sunt plecati la Cupa Africii 2022.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Troyes (5-3-1-1): Gallon – Biancone, Giraudon, Rami, Salmier, Conte – Chavalerin, Tardieu, Domingues – Dingome – Ripart.

Lyon (3-4-2-1): Lopes – Da Silva, Boateng, Lukeba – Dubois, Guimaraes, Caqueret, Emerson – Paqueta, Aouar – Dembele.

Absenti.

  • Troyes: Balde, Kabore, Azamoum, Kouame, Metinho, Sandler, Touzghar.
  • Lyon: Ekambi, Slimani, Reine-Adelaide, Kadewere, Pintor (indisponibili), Diomande, Denayer, Mendes (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimele 8 intalniri directe au fost castigate de Lyon. Pentru ca lionezii sa se impuna si de aceasta data, se da cota 1.80 la Betfair, una dintre casele de pariuri deschise non-stop.
  • Precedentele 4 dispute directe s-au incheiat cu cel putin 3 goluri marcate.

Ponturi pariuri Troyes – Lyon – ionel_iulian94.

Sunt increzator cu Lyon se va alege cu cel putin 1 punct din acest meci, motivul principal fiind dat de faptul ca pierde foarte greu in fata celor de la Troyes – Lyon este cu doar 1 esec inregistrat in precedentele 16 intalniri directe. De asemenea, am tinut cont si de faptul ca Lyon are mare nevoie de puncte pentru a nu se indeparta si mai mult de locurile europene.

Dar, chiar daca ma astept ca lionezii sa termine neinvinsi acest joc, nu cred ca vor scapa fara gol primit, si asta deoarece Troyes este redutabila la finalizare in meciurile de acasa din acest sezon – are cel putin 1 gol marcat in 10 din ultimele 11 partide de pe propriul teren.

Ca urmare, avand in vedere cele precizate mai sus, pariul zilei de la acest meci este X2&GG, pariu cotat cu 1.95 la Betfair.

Pronostic Troyes – Lyon & Cota: X2&GG – 1.95