Caută
Close this search box.

Turris – Mioveni ponturi pariuri 28.07.2020

turris mioveni ponturi pariuri 28072020

Turris si Mioveni se intalnesc in penultima etapa a play-off-ului pentru promovare intr-un meci de totul sau nimic. Vezi mai jos analiza si pontul la pariuri pentru meciul Turris – Mioveni.

turris mioveni ponturi pariuri 28072020

Turris.

Turris este singura echipa din Liga a 2-a care nu a suferit nici o infrangere pe teren propriu in acest sezon.

Dupa 3 etape disputate in play-off, ocupa locul 2 in clasament. Cu toate acestea, pozitia ei nu este deloc sigura, diferenta intre locul 2 si ultima pozitie din play-off (locul 6) fiind de numai 3 puncte.

De la inceputul play-off-ului, Turris a evoluat deja de 2 ori acasa si in ambele partide a remizat cu acelasi scor de 0-0.

Mioveni.

Mioveniul a relansat lupta la promovare si a facut mult mai interesant acest final de play-off prin victoria obtinuta in etapa trecuta cu scorul de 3-2 impotriva lui FC Arges.

Dupa 3 etape disputate in play-off, elevii lui Claudiu Niculescu ocupa locul 4 in clasament si se afla la un singur punct in spatele lui Turris care ocupa locul 2.

La capitolul puncte obtinute in deplasare, Mioveni este cea mai buna echipa din acest sezon al ligii secunde, suferind o singura infrangere pana acum.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Turris (4-2-3-1): Dutu – Calintaru, Salcianu, Ispas, Mitrea – Pana, Cioinac – Ciobanu, Haita, Voicu – Voinea

Mioveni (4-2-3-1): Croitoru – Ghita, Gherghe, Burnea, Alexe – Anghelina, Serban – Radescu, Massaro, Mazarache – Balint

Vezi toate cotele pentru Turris – Mioveni!

Absenti.

  • Turris: –
  • Mioveni: –

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima intalnire directa s-a disputat la sfarsitul anului trecut, cand Mioveni reusea sa se impuna cu scorul de 5-2 in fata lui Turris.

Ponturi pariuri Turris – Mioveni – Cristian Constantin.

Mioveni se simte mult mai bine atunci cand joaca in deplasare decat pe teren propriu. Elevii lui Claudiu Niculescu vin dupa o victorie obtinuta cu scorul de 3-2 in derby-ul cu Arges, iar acum viseaza la promovarea directa in Liga 1. Printr-o victorie, Mioveni ar urca pe locul 2 si ar face un pas urias spre realizarea obiectivului.

In opinia mea, Mioveni este o echipa mult mai spectaculoasa in comparatie cu Turris. Cei din Magurele nu m-au impresionat in acest play-off si tinand cont ca in precedenta intalnire cu Mioveni au incasat 5 goluri, consider ca Mioveni este capabila sa le administreze si de aceasta data cel putin 2 goluri.  Cred ca elevii lui Niculescu vor fi mai motivati, iar asta o sa se vada pe teren.

Pronostic Turris – Mioveni : Total goluri oaspeti: peste 1.5 – 3.20