U Craiova 1948 – Csikszereda Miercurea Ciuc ponturi pariuri 13.05.2021

fc u craiova csikszereda ponturi pariuri

Runda 8 a play-offului Ligii a 2a ne aduce fata in fata liderul U Craiova si echipa clasata pe locul 6 Csikszereda Miercurea Ciuc.

Craiova primeste pe stadionul Ion Oblemenco vizita echipei de pe ultimul loc din play-off si va incerca sa isi adjudece promovarea in Liga 1, dupa egalul inregistrat intre Mioveni si Calarasi.

Meciul va putea fi urmarit pe canalele Digisport, Look Sport si Telekom Sport, incepand cu ora 17:30. Urmariti analiza meciului cat si alte analize in rubrica ponturi Liga 2!

fc u craiova csikszereda ponturi pariuri

U Craiova 1948

Craiovenii sunt liderii la zi a Ligii secunde cu 49 de puncte adunate, un golaveraj in play-off 10 – 6, avand un avans de 5 puncte fata de echipa de pe locul 3, Mioveni, care a jucat deja in etapa aceasta, incheind la egalitate meciul cu Dunarea Calarasi.

Etapa trecuta au suferit prima infrangere in play-off, in deplasarea de la Timisoara, scor 2-1 in favoarea banatenilor. In meciul cu cei din Miercurea Ciuc isi vor putea mentine avansul de 9 puncte pentru a avea un final de campionat linistit si a sarbatori promovarea directa in Liga 1, ramanand doar cu oviectivul de a incheia sezonul pe primul loc.

In meciul tur, oltenii s-au impus in deplasarea de la Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-1 prin golurile marcate de Compagno si Ciolacu din penalty.
Au dominat play-offul conducand clasamentul, asa cum au facut si in mare parte a sezonului regulat.

Csikszereda Miercurea Ciuc

Echipa lui Valentin Suciu nu au avut un parcurs tocmai bun in acest play-off, avand o singura victorie in cele 7 meciuri disputate pana in acest moment, in deplasarea cu ASU Poli Timisoara, clasarea in play-off fiind singurul obiectiv in acest sezon.

Secuii vin dupa un egal acasa cu CS Mioveni, scor 2-2, jucandu-si in meciul de la Craiova ultima sansa de a mai prinde locul de baraj pentru promovarea in Liga 1, adunand 37 de puncte pana in aceasta etapa.

Csikszereda are cel mai slab atac din Play-off, marcand doar 5 goluri in cele 7 etape de pana acum.

Echipe probabile si absenti:

Echipe probabile:

U Craiova 1948: Mario Enache – Negru, Huyghebaert, Git, Ispas – Voicu, Diakite, Valentin Munteanu, Baeten, Albu – Compagno

Csikszereda: Rybansky – Apro, Palmes, Savin, Kelemen – Bara, Bauza, Casiadi, Jebari, Pinter – Bor

Absenti:

U Craiova 1948:

Csikszereda: Meszaros

Istoric confruntari directe:

Statistica ne arata ca in ultimele doua meciuri directe, Craiova s-a impus o data, iar un meci s-a terminat la egalitate.

In ambele meciuri s-au marcat goluri.

Ponturi pariuri U Craiova – Csikszereda M. Ciuc – Paul0722

Vom avea parte de un meci frumos, meci care va conferi craiovenilor sansa de a-si asigura promovarea in Liga 1 chiar pe teren propriu.

Csikszereda va incerca sa isi joace ultima sansa de a mai prinde locurile de baraj pentru accederea in Liga 1, in cazul unui esec mai ciucanilor le mai revine doar ocazia de a-si pregati sezonul viitor.

U Craiova este favorita clara a acestei intalniri datorita parcursului bun de-a lungul sezonului si consider ca isi va fructifica acest statut, invingand-o pe Csikszereda si sarbatorind promovarea inainte de incheierea stagiunii.

Pronostic U Craiova 1948 – Csikszereda Miercurea Ciuc: 1 solist! – COTA 1.87!