”U” Craiova – FCSB ponturi pariuri 29.04.2021

Universitatea Craiova - FCSB ponturi pariuri 18122020

Stadionul Ion Oblemenco din Craiova va fi joi seara gazda infruntarii dintre Universitatea si FCSB, partida ce va conta pentru etapa a 4-a din play-off. Cu un succes juvetii revin in lupta pentru titlu, ramane de vazut care va fi rezultatul final. Meciul poate fi urmarit pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

Universitatea Craiova - FCSB ponturi pariuri 18122020

”U” Craiova.

Oltenii au inceput destul de slabut acest play-off cu doua remize, 0-0 acasa in compania Sepsi si un 1-1 la Botosani, rezultate care pareau a fi pus capat sperantelor la titlul cu numarul 5.

In ultima etapa au castigat 2-1 pe terenul campioanei CFR Cluj, victorie care coroborata infrangerii suferite de FCSB acasa in compania lui Sepsi readuc sperantele in Cetatea Baniei.

Sub comanda lui Marinos Ouzounidis a disputat 14 partide, suferind un singur esec, de asemenea a incasat doar 3 goluri, doua in ultimele etape, iar pe Ion Oblemenco a ajuns la 7 meciuri consecutive fara gol primit, incluzand aici si Cupa Romaniei.

Va reveni in lot Elvir Koljic dupa ce investigatiile medicale efectuate in Portugalia i-au dat unda verde la antrenamente, de asemenea medicul Claudiu Stamatescu spera sa ii recupreze pana la ora jocului pe Stephane Acka si Andrei Ivan.

FCSB.

Nu a profitat de esecul celor de la CFR Cluj, inregistrand la randul sau un esec pe teren propriu, dar ramane lider in Liga 1 cu 39 de puncte, unul in plus fata de feroviari si 5 de olteni.

Adrian Petrea trebuie sa redreseze rapid echipa, este al doilea joc in care elevii sai sunt condusi la pauza, daca in fata celor de la Botosani au revenit si castigat meciul, nu la fel s-a petrecut cu Sepsi, un asemenea scenariu ar fi de asemenea fatal pe Ion Oblemenco, data fiind organizarea defensiva a juvetilor.

Victoriile reusite in primele doua etape din play-off au fost singurele bifate in precedentele 6 intalniri oficiale, interval in care ros-albastrii au pierdut si Super Cupa Romaniei in fata CFR-ului dupa executarea loviturilor de departajare.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

”U” Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vladoiu – Acka, Constantin, Bancu – Mateiu, Cicaldau, Nistor – Cimpanu, Ivan, Mamut.

FCSB (4-3-3): Vlad – Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Morutan, Vana, Oaida – Octavian Popescu, Tanase, Simion.

Vezi aici toate cotele pentru ”U” Craiova – FCSB!

Absenti.

”U” Craiova: Paul Papp, Stefan Bairam, Cristi Barbut – accidentati; Alexandru Balasa – suspendat.

FCSB: Darius Olaru, Ionut Pantiru, Florinel Coman, Alexandru Buziuc – accidentati; Valentin Cretu – suspendat.

Istoric confruntari directe.

Bilantul infruntarilor directe este clar favorabil echipei vizitatoare, oltenii au doar doua victorii de la revenirea in Liga 1, ambele bifate acasa cu acelasi scor 2-1.

In aceste conditii poate fi introdus pe biletul zilei azi un pronostic bazat pe un rezultat pozitiv obtinut de formatia oaspete.

Ponturi pariuri ”U” Craiova – FCSB Lily84.

FCSB a aratat destule carente in ultimele doua partide pe faza defensiva, de altfel nici atacul nu a fost unul la cote ridicate, ii va fi cu atat mai greu sa inscrie in fata celei mai bune defensive din Liga 1.

Oltenii sub conducerea lui Marinos Ouzounidis au un singur esec si 3 goluri incasate, cel mai probabil in ciuda declaratiilor nu se vor arunca in ofensiva sunt constienti ca adversara ii poate surprinde pe contraatac.

Craiovei ii place foarte mult sa atace din benzi, de unde furnizeaza centrari spre masivii sai atacanti centrali, acesta ar fi si motivul pentru care gazdele obtin foarte multe cornere in special pe teren propriu.

Pronosticul propus de mine poate fi jucat la casa de pariuri online Unibet, aici poti primi 300 LEI la deschiderea contului – citeste articolul Cod bonus Unibet ca sa vezi ce ai de facut.

Pronostic ”U” Craiova – FCSB: ”U” Craiova sansa dubla 1X & total cornere ”U” Craiova peste 4.5 cota 2.45