„U” Craiova – Laci ponturi pariuri 29.07.2021

u craiova laci ponturi pariuri

„U” Craiova si Laci se vor infrunta joi seara cu incepere de la ora 21.30 in cadrul mansei secunde a Turului 2 Preliminar Conference League. Oaspetii pornesc la adapostul victoriei din Albania, dar pe Ion Oblemenco au nevoie de o evolutie excelenta pentru a se califica.

u craiova laci ponturi pariuri

„U” Craiova.

A pierdut categoric partida din ultima etapa a campionatului intern, 4-1 pe Arena Nationala contra celor de la FCSB, dar si doi jucatori destul de importanti: Antoine Conte si Andrei Ivan care se pare vor lipsi minim 3 saptamani.

Fata de meciul tur abordeaza infruntarea cu o alta banca tehnica, Marinos Ouzounidis fiind demis in urma esecului din Albania, antrenor fiind numit Laurentiu Reghecampf.

Acesta ar putea schimba sistemul de joc folosit de grec pana acum, fortat si de accidentari se pare ca va opta pentru un 4-2-3-1, cu doar doi mijlocasi centrali clasici: Alexandru Mateiu si Dan Nistor. Astfel tripleta Markovic-Gustavo-Bairam/Ofosu il va sustine pe Elvir Koljic.

Laci.

Oaspetii au teminat pe locul 4 in sezonul intern precedent, performanta in urma careia au obtinut dreptul de a participa in cupele europene, unde pana acum nu au ajuns niciodata in turul 3 preliminar.

Vara aceasta au sosit mai multi jucatori noi la Elbasani: muntenegreanul Marko Roganovic, macedoneanul Bashkim Velija, ambii fiind aparatori laterali, mijlocasul albanez Klinti Qato, atacantul din Mali, Saliou Guindo, atacantul muntenegrean Dejan Zarubica.

Runda precedenta a trecut de Buducbost Podgorica, dupa 1-0 in deplasare s-a inregistrat acelasi scor si la retur in Albania, dar in prelungiri elevii lui Sheptim Duro au reusit sa puncteze de doua ori fara a primi gol si si-au asigurat astfel calificarea.

Inca nu a luat startul in campionatul intern, evoluand doar in Conference League, iar cele doua partide amicale premegatoare sezonului competitional a suferit infrangeri.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

„U” Craiova (4-2-3-1): Lazar – Vladoiu, Constantin, Balasa, Bancu – Nistor, Mateiu – Gustavo, Markovic, Bairam – Koljic.

Laci (4-3-3): Sherri – Velija, Ignjatovic, Malota, Raganovic – Deliu, Shehu, Lushkja – Mazrekaj, Guindo, Zarubica.

Vezi aici toate cotele pentru „U” Craiova – Laci!

Absenti.

„U” Craiova: Andrei Ivan, Antoine Conte, Pavel Papp – accidentati.

Laci: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Partida tur castigata de Laci este singura infruntare directa, totusi tinand cont de diferenta de valoare pot fi recomandate pronosticuri Conference League bazate pe un succes al oltenilor.

Ponturi pariuri „U” Craiova – Laci – Lily84.

Universitatea va forta un succes categoric, nu poate pierde doua calificari consecutive in fata unor adversare net inferioare valoric, in plus acum are un nou tehnician pe banca.

Laci are un lot cotat la putin peste 3 milioane de euro, nu o vad capabila sa reziste pe Ion Oblemenco in fata unei formatii care va da totul pe teren pentru a merge mai departe.

Numirea lui Laurentiu Reghecampf va da un impuls pozitiv jucatorilor olteni care au suficienta valoare si forta pentru a intoarce scorul partidei tur si obtine calificarea in timp regulamentar.

Pronostic „U” Craiova – Laci: victorie „U” Craiova & total goluri marcate 2-5 cota 2.10