‘U’ Craiova – Sepsi ponturi pariuri 13.09.2021

u craiova sepsi ponturi pariuri

Universitatea Craiova va da piept cu Sepsi Sfantu Gheorghe in ultimul joc al rundei a 8-a din Romania Liga 1. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 21.00 pe Stadionul Ion Oblemenco si formatia gazda doreste o victorie categorica.

u craiova sepsi ponturi pariuri

‘U' Craiova

Un debut slabut pentru o pretendenta la castigarea titlului, in plus a fost eliminata din Conference League de albanezii de la Laci, rezultat rusinos care a dus la inlocuirea antrenorului.

Laurentiu Reghecampf pare sa stabilizeze lucrurile in Cetatea Baniei, a reusit sa castige 3 din ultimele 4 partide si formatia sa a urcat pe loc de play-off, iar in cazul unui succes se poate apropia la 6 lungimi de liderul CFR Cluj, poti paria la 888sport pe victoria oltenilor.

Lyes Houri si Alexandru Cretu sunt ultimele noutati din lotul oltenilor, care ii au valizi pentru acest joc pe Andrei Ivan, Antoine Conte si Alexandru Mateiu, pentru prima data de mult timp nefiind mari probleme cu jucatori importanti accidentati.

Sepsi

Formatia vizitatoare vine in Banie dupa un parcurs neasteptat de slab in primele 7 etape, un singur succes acasa cu lanterna rosie Academica Clinceni.

Elevii lui Leo Grozavu vin dupa doua remize, 1-1, prima reusita pe Arena Nationala cu FCSB, a doua pe teren propriu contra celor de la FC Botosani, ajungand cu aceste rezultate la 8 partide consecutive fara victorie.

Atacantul Kevin Luckassen fost la Poli Iasi si Viitorul Constanta a fost imprumutat saptamana aceasta de la Kayserispor si se spera ca va rezolva o parte din problemele compartimentului ofensiv.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

‘U' Craiova (4-3-3): Piglicelli – Conte, Screciu, Gaman, Bancu – Nistot, Mateiu, Houri – Ivan, Koljic, Gustavo.

Sepsi (4-4-2): Niczuly – Dimitrov, Dumitrescu, Mitrea, Ninaj – Aganovic, Fofana, Ashkovski, Paun – Golofca, Chunchukov.

Vezi aici toate cotele pentru ‘U' Craiova – Sepsi!

Absenti.

‘U' Craiova: Pavel Papp, Alexandru Cretu – accidentadti.

Sepsi: Vitalie Damascan – incert; Hugo de Sousa, Istvan Fulop – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Oltenii domina bilantul intalnirilor directe cu 7 victorii obtinute, spre deosebire de 4 ale celor de la Sepsi. Totusi in play-off-ul sezonului precedent a fost 0-0 la Sfantu Gheorghe si un 2-0 in favoarea covasnenilor pe Ion Oblemenco.

De regula cele doua formatii ofera partide cu goluri putine, una singura din cele 14 a avut peste 2.5 goluri marcate, iar Sepsi nu a primit gol in precedentele 3 vizite in Banie, de evitat ponturi fotbal inspirate de la piata de goluri.

Ponturi pariuri ‘U' Craiova – Sepsi – Lily84.

Sepsi are rezultate favorabile in Banie, nu a pierdut ultimele 3 jocuri, mai mult nici nu a incasat gol, insa nu cred ca va continua pe aceasta linie si luni seara.

Universitatea incepe sa arate foarte bine sub comanda lui Laurentiu Reghecampf, mult mai ofensiva, cauta mai rapid drumul catre poarta adversa si reuseste sa isi creeze multe oportunitati.

Au revenit majoritatea jucatorilor accidentati, sunt solutii excelente in compartimentul ofensiv, Craiova are doi atacanti de calitate plus mijlocasi ofensivi inventivi, rapizi, tehnici.

Pronostic ‘U' Craiova – Sepsi: victorie ‘U' Craiova & peste 1.5 goluri cota 2.85