Ucraina – Anglia ponturi pariuri 03.07.2021

ucraina anglia ponturi pariuri

Ultima semi-finalista al acestui EURO plin de surprize va fi stabilita sambata seara de la ora 22:00. Confruntarea va fi intre favorita acestui turneu, Anglia si ultim-cotata, Ucraina. Pronosticul propus de catre mine la acest meci are o cota de 1.65!

ucraina anglia ponturi pariuri

Unde se joacă Ucraina – Anglia?

Partida este programata sa se dispute in Italia, pe Stadio Olimpico din Roma. In tribune vor putea fi prezenți în jur de 12.000 de spectatori.

Ucraina – Anglia la TV – unde pot vedea meciul?

Poti urmari acest meci pe canalul PRO TV. Toate meciurile ramase din Campionatul European 2020 pot fi vizionate pe PRO TV.

Informații despre echipe

Loturi

Anglia are cel mai bun lot din punct de vedere financiar de la acest Euro estimat la 1.25 miliarde de €. Cel mai bun jucator al englezilor este atacantul lui Tottenham, Harry Kane (120M €).

Ucraina se situeaza pe locul 17 cu un lot in valoare de 197M €. Printre cei mai bine cotati jucatori ai ucrainienilor se numara Malinovskyi (30M €) si Zinchenko jucatorul lui Manchester City.

Loturile complete ale echipelor – aici!

Grupa si program

Ucraina s-a calificat surprinzator in optimi de pe locul 3 al grupei C obtinand o singura victorie impotriva Macedoniei de Nord si doua infrangeri impotriva Olandei si Austriei.

Anglia vine din postura de castigatoare a grupei D, unde le-a invins pe Cehia, Croatia si a remizat cu Scotia.

In continuare, in semi-finalele competitiei, castigatoarea acestei partide va avea parte de o confruntare impotriva castigatoarei meciului dintre Cehia si Danemarca.

Vezi programul complet al sferturilor de finala – aici!

Ucraina.

A reusit o calificare istorica la acest Euro dupa ce a reusit sa o invinga pe Suedia in Extra Time in optimi. Meciul parea ajuns deja la loviturile de departajare dar reusita lui Dovbyk in minutul 120+1′ i-a adus Ucrainei prima participare in sferturile de finala ale Campionatului European.

Echipa antrenata de castigatorul Balonului de Aur in anul 2004, Shevchenko a reusit performanta de a se califica in optimi cu un golaveraj negativ (-1).

Norocul pare sa fie de partea ucrainienilor care au reusit sa se califice mai departe in ciuda faptului ca nu erau favoriti sa iasa din grupe.

Anglia.

A avut parte de un parcurs modest in grupe cu victorii la limita in fata unor adversare slab cotate. Remiza obtinuta impotriva Scotiei parea sa afirme faptul ca Anglia nu este pregatita inca de o finala Europeana.

Echipa antrentata de Southgate i-a redus la tacere pe critici in meciul precedent din optimi cand Anglia a jucat impotriva Germaniei o partida frumoasa castigata cu scroul de 2-0.

Avand in vedere adversarele cu care poate prinde in semi-finale daca reuseste sa o elimine pe Ucraina, nu e de mirare faptul ca englezii spera ca trofeul „va veni acasa”.

Echipe probabile Ucraina – Anglia

Ucraina (5-4-1): Bushchan; Karavaev, Zabarnyi, Krivtsov, Matvienko; Zinchenko, Stepanenko, Sydorchuk; Yarmolenko, Shaparenko, Yaremchuk.

Anglia (3-4-3): Pickford; Stones, Maguire, Walker; Shaw Rice, Phillips, Trippier; Sterling Kane, Saka.

Absenti: Nu exista absenti confirmati pentru niciuna dintre echipe.

Istoric confruntări directe Ucraina – Anglia:

Cele doua reprezentative s-au infruntat ultima oara in anul 2013 iar partida s-a terminat la egalitate cu scorul de 0-0.

Ponturi pariuri Ucraina – Anglia – propus de MRRazvan

Anglia este singura echipa de la acest Euro care nu a incasat gol inca, dovedind ca echipa antrenata de Southgate este construita pe o defensiva de exceptie, incasand un singur gol din ultimele 10 partide jucate in toate competitiile.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betano. Acceseaza acest link pentru a afla pareri Betano.

Total opusul adversarei din acest meci, Ucraina a incasat gol in fiecare partida jucata la acest European. Un mic dezavantaj pentru ucrainieni ar putea fi faptul ca acestia au jucat cu 30 de minute in plus in meciul din optimi, un lucru ce se poate face simtit mai departe.

Ucraina va pleca cu capul sus din aceasta competitie indiferent de rezultatul din aceasta confruntare. Chiar daca echipa a reusit sa ajunga atat de departe, nu cred ca vor reusi sa treca peste Anglia. Presiunea pusa asupra echipei engleze este una mare si sunt de parere ca aceasta nu va dezamagi in aceasta partida asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Vezi toată oferta de pronosticuri EURO 2021!

Pronostic Ucraina – Anglia : Anglia Marcheaza Minim Doua Goluri – 1.65