Ucraina – Cipru ponturi pariuri 07.06.2021

Forma Lily84: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Lily84
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Ucraina va infrunta luni seara reprezentativa Ciprului in ultimul meci amical inainte de debutul la Campionatul European. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 19.00 pe Stadionul OSC Metalist din Kharkiv.

ucraina cipru ponturi pariuri

Ucraina.

In ultimul meci amical, selectionata pregatita de Andriy Shevchenko a reusit sa se impuna cu scorul de 1-0 in fata Irlandei de Nord, gratie reusitei atacantului de la Ferencvaros, Oleksandr Zubkov.

Aceasta victorie a venit la timp, avea numai putin de 7 jocuri consecutive din care nu castigase niciunul, 3 infrangeri si 4 remize, singurul succes in precedentele 11 partide era pe teren propriu cu Spania in Nations League.

Spera sa continue forma buna demonstrata acasa, unde in ultimii 3 ani doar Germania a reusit sa o invinga, in rest a trecut de reprezentative foarte bine cotate precum: Spania, Elvetia, Portugalia sau Serbia.

In acest context poate fi incercata pe biletul zilei azi o victorie a formatiei gazda, adversara este una mai mult decat accesibila.

Cipru.

Formatia vizitatoare vine dupa un esec tot intr-o partida amicala si tot impotriva unei echipe care va participa la turneul final european, Ungaria invins-o cu scorul de 1-0.

Nikos Kostenoglou a facut schimbari in actul secund al meciului cu maghiarii, numai putin de 6 modificari, la fel este de asteptat sa procedeze si acum, a convocat pentru aceste amicale 26 de jucatori, va dori sa ii vada la lucru.

Nu se descurca foarte bine in infruntarile amicale, 15 infrangeri in precedentele 19 jocuri de pregatire, iar adversarele nu au fost valoric peste nationala Ucrainei conform ierarhiei FIFA.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Ucraina (4-3-3): Bushchan – Karavaev, Zabarnyi, Matvienko, Mykolenko – Zinchenko, Shaparenko, Malinovskiy – Marlos, Yaremchuk, Zubkov.

Cipru (3-4-3): Panagi – Sotiriou, Andreou, Ioannou – Psaltis, Artymatas, Kastanos, Nikolaou – Loizou, Christofi, Pittas.

Vezi aici toate cotele pentru Ucraina – Cipru!

Absenti.

Ucraina: Viktor Kovalenko – incert.

Cipru: Andreas Karo – accidentat.

Istoric confruntari directe.

Cele doua reprezentative s-au infruntat de doua ori pana acum, de fiecare data in partide amicale.

Prima, disputata in anul 2008 s-a terminat la egalitate, scor, 1-1, in timp ce urmatoarea care a avut loc 8 ani mai tarziu a fost castigata de Ucraina, 1-0.

Ponturi pariuri Ucraina – Cipru – Lily84.

Ucraina va debuta la turneul final, dar sunt dificil de inuit pronosticuri euro 2020 mizand pe un parcurs cat mai lung al sau, cel putin are mari sanse de a depasi faza grupelor, Austria si Macedonia de Nord nu sunt imbatabile.

Din acest motiv Andriy Shevchenko va forta un succes pentru moralul jucatorilor sai, care in opinia mea nu va fi unul la scor, tehnicianul gazdelor nu doreste accidentari inutile.

Ucraina se va impune, are un lot destul de valoros, in special in linia de atac, unde concurenta este una destul de mare, fiecare jucator va trebui sa demonstreze ca merita locul de titular.

Cipru nu exceleaza in partide amicale, in plus asa cum spuneam, Nikos Kostenoglou va incerca sa vada la lucru pe cati mai multi dintre elevii sai.

Pronostic Ucraina – Cipru: victorie Ucraina & total goluri marcate in meci >> 0-3 cota >> 1.85

Leave a Comment: