Ucraina – Irlanda de Nord, pronosticuri fotbal EURO 2016

Parc Olympique Lyonnais va gazdui partida dintre Ucraina si Irlanda de Nord, meci din cadrul grupei C de la Euro 2016, ce va avea loc Joi 16 Iunie 2016 de la ora 19:00.

Desi a pierdut primul meci, sansele la victorie ale Ucrainei in aceasta partida raman in continuare ridicate, astfel ca un eventual succes al acestora este cotat cu 1.57 la casa de pariuri Efortuna, in timp ce selectionatei din Irlanda de Nord nu i se acorda foarte multe sanse in a obtine ceva astazi, astfel ca o posibila victorie a nord-irlandezilor este cotata cu 7.27 la casa de pariuri sportive online Betfair, iar un rezultat de egalitate primeste cota de 3.90 la Sportingbet.

La fel ca la majoritatea partidelor disputate pana acum la acest turneu final, casele de pariuri estimeaza un meci cu maxim doua goluri inscrise, astfel ca pentru acest tip de pariu puteti primi o cota de 1.60 la Netbet, iar posibilitatea de a se marca peste 3 goluri in aceasta intalnire este cotata cu 2.30 la casa de pariuri Unibet.

Pronosticuri pariuri cu incredere foarte mare in partida Ucraina – Irlanda de Nord: Irlanda de Nord marcheaza Sub 0.5 goluri in prima repriza, cota 1.30 la Unibet
Predictii pariuri cu incredere mare la meciul Ucraina – Irlanda de Nord: Ucraina castiga, cota 1.57 la Efortuna
Ponturi fotbal cu incredere medie Ucraina – Irlanda de Nord: Ucraina sa castige la 0, cota 2.25 la Sportingbet
Pronosticuri fotbal Ucraina – Irlanda de Nord: Egal Pauza / Ucraina Final, cota 3.75 la Netbet
Ponturi bomba pentru meciul Ucraina – Irlanda de Nord: Scor corect 1:0, cota 5.66 la Betfair

Leave a Comment: