Udinese – Bologna ponturi pariuri 17.10.2021

udinese bologna ponturi pariuri

Fiind despartite de doar 3 puncte in acest moment, Udinese si Bologna se infrunta de la ora 16:00 in runda cu numarul 8 din Serie A. Gazdele nu au mai reusit sa castige un joc de mai bine de 4 etape, in timp ce trupa lui Mihajlovic a pus capat seriei de rezultate negative si s-a impus chiar inaintea pauzei competionale.

udinese bologna ponturi pariuri

Udinese.

Echipa lui Gotti nu impresioneaza cu nimic dupa 7 runde, timp in care a adunat nu mai putin de 8 puncte, reusind sa inregistreze 2 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri, un bilant asteptat pentru o formatie care an de an s-a luptat in zona de mijloc a clasamentului.

Dupa victoriile cu formatiile nou-promovate, situatia s-a inrautatit pentru Udinese care a ajuns la 3 infrangeri consecutive, cei drept, intalnind adversari cu nume din Serie A. Vorbim asadar de intalnirile cu Napoli (0-4), Roma (0-1) si Fiorentina (0-1), cel din urma fiind singurul joc in care formatia lui Gotti a avut un cuvant de spus la nivel ofensiv.

Descatusarea a avut loc la doar o etapa distanta, pe terenul Sampdoriei unde alb-negrii au scos un punct in-extremis dupa un 3-3 extrem de spectaculos.

Bologna.

Situatia din tabara oaspetilor nu este complet diferita de cea a formatiei lui Gotti, insa moralul echipei se dovedeste a fi mai ridicat in aceasta perioada, iar rezultatele intretin o pozitie deasupra liniei de mijloc, fiind la egalitate de puncte chiar cu locurile de cupa europeana.

Bologna a strans 3 victorii in 7 jocuri, un procentaj foarte bun pentru aceasta formatie care spera sa nu se indeparteze prea curand de zona de Conference League, mai ales acum cand a intrat in pauza competitionala cu o noua victorie obtinuta in Serie A.

Dupa 3 jocuri fara succes si in care Bologna a suferit cea mai drastica infrangere dintre toate formatiile, scor 6-1 pe terenul lui Inter, iata ca si-a gasit motivatia si a trecut cu 3-0 de Lazio. Un rezultat neasteptat din partea tuturor, insa daca judecam dupa prestatiile celor doua formatii, nu incape indoiala meritul echipei lui Mihajlovic pentru acest succes.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Udinese (4-4-2): Silvestri; Becao, Nuytinck, Samir; Larsen, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie; Beto, Deulofeu

Bologna (3-4-2-1): Skorupski; Soumaoro, Medel, Theate; Silvestri, Dominguez, Svanberg, Hickey; Soriano, Barrow; Arnautovic

Absenti.

Udinese:

Bologna: –

Istoric Confruntări Directe

Ultimele 3 jocuri directe au inregistrat de fiecare data goluri in ambele porti insa niciuna nu a oferit o castigatoare, toate terminandu-se la egalitate, scor 1-1 si respectiv 2-2.

Pe biletul zilei azi poti plasa si un pronostic la jocul de la Udinese, mai exact o cota de 1.50 pentru un total asiatic de peste 2.00 goluri.

Ponturi pariuri Udinese – Bologna -> Andrew.

Istoria are toate sansele sa se repete daca judecam dupa ultimele rezultate, mizand asadar pe o noua partida cu goluri in care ma astept de la fiecare formatie sa inscrie, plasand acest pronostic la 888Sport.

Udinese are un golaveraj de 5 la 7 in jocurile de acasa, insa de doua runde nu a reusit sa isi treaca numele pe tabela. Are sansa sa o faca acum, mai ales dupa ce a marcat de 3 ori in poarta Sampdoriei. Mai mult decat atat, din 2016 incoace, a marcat in toate jocurile de acasa impotriva Bologniei.

Trupa oaspete are probleme serioase in axul defensiv, mai ales in jocurile de pe teren strain. Dupa ce a incasat 6 goluri de la Inter, a primit 4 si din partea alb-albastrilor de la Empoli, iar cu siguranta vorbim de un lucru ce nu cred ca s-a rezolvat in aceasta perioada. Totusi, ofensiva s-a ridicat mereu la un nivel cu totul diferit si cred ca poate exploata fara probleme orice greseala a adversarului.

Pronostic Udinese – Bologna:Ambele marcheaza – 1.70