Udinese – Cagliari ponturi pariuri 21.04.2021

Forma Catalin: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Catalin
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Nu cred ca Udinese mai are mari emotii in privinta retrogradarii fiind la o distanta considerabila, in schimb Cagliari este pe prima pozitie rosie si are mare nevoie de puncte. Nu voi miza pe solist fiindca mi se pare un joc cu dus-intors asa ca am ales un interval de goluri in care am foarte mare incredere.

Udinese.

Se poate declara linistita pe acest final de sezon fiindca este la o distanta de 11 puncte fata de zona rosie si nu mai are cum sa pice in Serie B.

Dupa 3 infrangeri consecutive cu Lazio, Atalanta si Torino, a reusit sa se impuna in ultima partida din campionat 2-1 in deplasarea de la ultima clasata, Crotone.

Consider ca pe teren propriu ar fi putut obtine mult mai mult. Adica mi se par cam putine cele 18 puncte obtinute in 15 meciuri.

Cagliari.

Va avea un final de sezon incendiar fiindca in acest moment este pe prima pozitie retrogradabila, la 5 puncte dinstanta de primul loc salvator.

A ajung in acest punct fiindca in ultimele 5 meciuri de campionat are 4 infrangeri cu Juventus, Spezia, Verona si Inter. In ultimul joc de Serie A a reusit sa se impuna cu 4-3 pe teren propriu in compania Parmei si se poate dovedi a fi o victorie de 6 puncte.

In deplasare a jucat in aceeasi maniera pentru ca in 15 meciuri a strans numai 10 puncte, principala problema fiind apararea.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Udinese (3-5-2): Musso – Samir, Nuytnick, Bonifazi – Zeegelaar, Pereyra, Arslan, Walace, Molina – Nestorovski, Okaka.

Cagliari (3-5-2): Vicario – Rugani, Godin, Carboni – Nandez, Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis – Pavoletti, Pedro.

Absenti.

Udinese: Pussetto, Mato Jajalo, Gerard Deulofeu (accidentati) / Rodrigo de Paul (suspendat).

Cagliari: Marko Rog, Riccardo Sottil (accidentati).

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori fiindca joaca an de an in Serie A si in general au fost meciuri echilibrate. In partida tur a fost 1-1 la Cagliari. Ponturile din Serie A se bazeaza in general pe goluri si daca esti de parere ca vor inscrie din nou ambele echipe, iti recomand cota de 1.87 de la Winmasters.

Ponturi pariuri Udinese – Cagliari – Catalin.

Udinese este foarte relaxata in acest moment, comparativ cu Cagliari care are mare nevoie de puncte. De aceea am ales sa ma feresc de un pariu pe solist si am mers pe un interval de goluri.

Un singur meci din cele 15 jucate de Udinese pana acum pe teren propriu a fost de peste 3.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 5 din cele 15 deplasari ale lui Cagliari.

Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin un gol, dar nu mai mult de 3.

Pronostic Udinese – Cagliari: 1-3 goluri cota 1.50

Leave a Comment: