Udinese – Crotone ponturi pariuri 15.12.2020

Forma Lily84: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Lily84
Procentaj: 61.1%
Castigate: 22/36
Unitati: 599

Udinese este intr-o forma foarte buna cu doua victorii consecutive in Serie A. Marti seara zebrele vor da piept in cadrul etapei a 12-a a campionatului italian cu Crotone. Partida se va desfasura pe Dacia Arena cu incepere de la ora 19.30.

Udinese - Crotone ponturi pariuri 15122020

Udinese.

Zebrele vin dupa doua victorii consecutive in Serie A, ambele reusite in deplasare, 1-3 pe Olimpico contra lui Lazio si 3-2 impotriva lui Torino.

A fost pentru prima data cand echipa pregatita de Luca Gotti a legat doua rezultate pozitive in acest sezon, cu atat mai pretioase sunt fiind victorii obtinute in deplasare.

Pe Dacia Arena a castigat doua din cele 5 jocuri disputate, cu Genoa si Parma, in celelalte 3 a suferit infrangeri.

Ignacio Pussetto si Rodrigo De Paul sunt cei mai buni marcatori ai Zebrelor in Serie A fiecare avand cate 3 reusite.

Crotone.

Nou promovata in acest sezon pe prima scena a fotbalului italian, se descurca destul de greu cu rigorile si adversarii din Serie A, este ultima cu doar 5 puncte dupa 11 etape.

Echipa pregatita de Giovanni Stroppa a obtinut in ultima runda primul sau succes stagional, 4-1 pe teren propriu tot impotriva unei nou promovate, Spezia.

Dat fiind locul din clasament era oarecum de astepta sa inscrie foarte putin, doar 10 goluri, insa 7 au fost reusite de compertimentul ofensiv: cate 3 de Junior Messias si Simi, respectiv unul de Emmanuel Riviere.

Jacopo Petriccione si-a ispasit pedeapsa de suspendare si poate evolua, dar este foarte posibil ca tehicianul oaspetilor sa nu schimbe nimic din cei 11 care au castigat runda trecuta.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Udinese (3-5-2): Musso – Becao, Nuytinck, Samir – Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Zeegelaar – Pussetto, Deulofeu.

Crotone (3-5-2): Cordaz – Magallan, Marrone, Luperto – Pereira, Molina, Zanellato, Henrique, Reca – Nwankwo, Messias.

Absenti.

Udinese: Mato Jajalo, Sebastian Prodl – accidentati.

Crotone: Luca Cigarini.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au infrunta de 4 ori in ultimii 4 ani, fiecare dintre ele are cate doua victorii.
In 3 din cele 4 jocuri nu au marcat ambele echipe, recomand pronosticuri fotbal sigure, nu inscriu ambele echipe.

Ponturi pariuri Udinese – Crotone – Lily84.

Pontul pe care il propun pentru acest joc are cea mai buna cota la Betano, o casa de pariuri online la trebuie sa ai cont. Daca nu ai inca, citeste articolul „Cum imi fac cont la Betano” pentru mai multe detalii.

Udinese este pe val dupa cele doua victorii, iar acum va infrunta lanterna rosie din Serie A, dar care poate fi un advsersar periculos.

Crotone a marcat in 3 din cele 5 deplasari stagionale, poate scoate un rezultat bun si pe Dacia Arena daca va puncta, insa nu o vad capabila de castiga totusi acest joc.

Mizez gazde, care nu vor pierde intalnirea, insa tinand cont de cele specificate anterior, vor fi cel putin doua reusite pe tabela de marcaj.

Pronostic Udinese – Crotone: Udinese sansa dubla 1X & peste 1.5 goluri cota 1.58

Leave a Comment: