Udinese – Fiorentina ponturi pariuri 26.09.2021

udinese fiorentina ponturi pariuri

Udinese si Fiorentina se intalnesc in cadrul rundei cu numarul 6 din Serie A pe Dacia Arena incepand cu ora 16:00 si se anunta o partida deschisa oricarui rezultat. Ambele formatii vin dupa infrangeri din runda precedenta si cu siguranta vor cauta sa faca uitat insuccesul, mai ales acum cand se pot apropia de locurile europene.

udinese fiorentina ponturi pariuri

Udinese.

Fara niciun element semnificativ in acest nou sezon, Udinese reuseste sa isi mentina statutul in Serie A, fiind pe locul 10 dupa 5 runde cu 7 puncte adunate pana acum.

A strans 2 victorii, un egal si doua infrangeri insa de curand a inregistrat nu mai rezultat negative si are nevoie de o schimbare rapida in joc.

Dupa doua succes consecutive in fata Veneziei (3-0) si Spezia (1-0), Udinese si-a masurat fortele si cu echipa din prima jumatate a clasamentului, insa rezultatul a fost complet diferit.

Napoli a marcat de 4 ori pe arena din aceasta dupa-amiaza, in timp ce Roma a trecut la limita cu scorul de 1-0, pe fondul unui joc in care romanii au fost preocupati de puncte si nu de spectacol, chiar daca apararea alb-negrilor ar mai fi putut sa cedeze de cateva ori.

Fiorentina.

Trupa din Firenze a inceput reconstructia in sezonul precedent si vrea cat de curand sa revina in top-ul formatiilor din Serie A, dar si in cupele europene.

Condusa de la margine de Italiano, Fiorentina ocupa locul 6 dupa 5 runde, adunand un total de 9 puncte timp in care a inregistrat un golaveraj de 8 la 9. Dupa 3 succese consecutive care au confirmat o crestere semnificativa in jocul violetilor, maI ales pe plan ofensiv cand a reusit sa marcheze de cel putin 2 ori in jocurile cu Torino, Atalanta si Genoa, echipa lui Italiano nu si-a putut masura fortele in fata campioanei Italiei.

Fiorentina a pierdut cu 1-3 impotriva nerazzurilor desi Sottil reusea sa o duca in avantaj pe echipa gazda in minutul 23, dar Darmian si Dzeko au intors rezultatul dupa o ora de joc, Perisic inchizand tabela in minutul 87.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Udinese (4-4-2): Silvestri; Becao, Nuytinck, Samir; Molina, Makengo, Walace, Pereyra, Stryger Larsen; Pussetto, Deulofeu

Fiorentina (4-4-2): Dragowski; Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Amrabat; Callejon, Vlahovic, Sottil

Absenti.

Udinese:

Fiorentina: –

Istoric Confruntări Directe

Udinese s-a impus pe teren propriu in stagiunea precedenta impotriva formatiei din Fireze, reusind sa treaca la limita cu scorul de 1-0.  Fiorentina a castigat ultima oara pe Dacia Arena in 2018 cand se impunea cu scorul de 2-0.

Cele mai tari ponturi Germania Bundesliga le poti plasa la Maxbet unde bookmakerii ti-au pregatit o cota de 2.05 pentru un rezultat de ambele marcheaza – NU.

Ponturi pariuri Udinese – Fiorentina -> Andrew.

Dupa cateva partide cu multe reusite, cred ca Fiorentina va acuza ceva oboseala dupa un asemenea forcing, mizand pe un pariu de sub 2,5 goluri, avand in vedere ca Udinese nu a inscris mai mult de un gol in jocurile de acasa cu trupa Viola. Poti adauga cota oferita de mine la acest joc pe biletul zilei azi.

Udinese nu s-a apropiat nici macar odata de poarta celor de la Roma si Napoli, si cred ca dupa doua infrangeri consecutive, se va multumi cu o remiza in alba tot in fata unui adversar important din Serie A. In acest moment, un punct valoreaza mai mult decat o partida in care sa riste victoria.

Fiorentina a practicat un fotbal foarte bun pe faza ofensiva, dar dupa atatea minute in care a atac poarta unor formatii ca Atalanta si Inter, baietii lui Italiano cred ca nu vor risca atat de mult in aceasta deplasare. Vine dupa o infrangere care a dat-o inapoi cateva pozitii si un punct o poate mentine pe locuriile de cupa europeana.

Pronostic Udinese – Fiorentina:Sub 2,5 goluri – 1.85