Udinese – Juventus ponturi pariuri 02.05.2021

udinese juventus ponturi pariuri 02052021

Pe Dacia Arena va avea loc meciul dintre Udinese si Juventus in etapa cu numarul 34 din Serie A. Meciul se va juca duminica de la ora 19:00 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.20 la agentia de pariuri sportive online Betfair!

udinese juventus ponturi pariuri 02052021

Udinese.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Benevento, partida terminandu-se cu scorul de 4-2.

Se afla locul 11 in Serie A si are 39 de puncte dupa 33 de partide desfasurate. A marcat in numai 5 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Udinese va incerca sa evite a patra infrangere consecutiva pe teren propiu, echipa a pierdut precedentele 3 partide si nu a reusit sa inscrie nici macar un gol.

Cu trei infrangeri si doua victorii in ultimele 5 meciuri jucate in campionat, Udinese este de departe de a fi intr-o forma ideala.

Juventus.

A remizat ultimul meci jucat in campionat impotriva Fiorentinei, partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Se afla pe locul 4 in Serie A si are 66 de puncte dupa 33 de partide desfasurate. A marcat in 7 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Juventus are o forma proasta in deplasare, echipa reusind sa castige un singur meci din ultimele 7 partide desfasurate pe teren advers.

Cu doar o infrangere in ultimele 5 partide jucate in Serie A, pe hartie, forma „Batranei Doamne” pare sa fie una buna.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Udinese (3-5-2):Musso; Becao, Bonifazi, Nuytinck; Molina, Arslan, Wallace, Pereyra, Larsen; Okaka, Llorente.

Juventus (4-4-2): Szczesny; Sandro, Bonucci, De Ligt, Danilo; McKennie, Bentancur, Arthur, Cuadrado; Dybala, Ronaldo.

Absenti:

Udinese: Braaf, Nestorovski, Deulofeu, Pussetto, Jajalo, Musso.

Juventus: Demiral, Chiesa.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 4-1 pentru Juventus.

Ultimele 8 din 10 intalniri dintre cele doua echipe s-au terminat cu victoria lui Juventus iar ultimele 7 din 10 confruntari s-au terminat cu peste 2.5 goluri inscrise in meci.

Ponturi pariuri Udinese – Juventus – MRRazvan.

In lista de pronosticuri pariuri pentru acest meci am sa ma bazez pe necesitatea oaspetilor de a castiga orice partida ramasa pana la finalul campionatului.

Desi obisnuita sa fie campioana cu cateva etape inainte de finalul sezonului, „Batrana Doamna” se afla intr-o ipostaza unica. Nu numai ca Juventus nu prea mai are sanse la titlu dar echipa risca sa cada pe locul 5 ceea ce ar insemna un dezastru pentru o echipa cu notorietatea ei. Locul 4 ii asigura un loc in grupele Ligii Campionilor, cel mai probabil pentru asta se lupta acum baietii lui Pirlo. In momentul de fata, Juventus este la egalitate de puncte cu AC Milan, echipa clasata pe locul 5.

Udinese este in zona sigura a clasamentului, echipa fiind prea departe de un loc in competitiile europene si la 8 puncte distanta de un loc ce ar trimite-o in Serie B.

Pentru ponturi Italia am sa merg pe victoria oaspetilor. Cu doar 5 etape ramase in campionat, echipa antrenata de Pirlo nu isi mai poate permite niciun pas gresit si va incerca sa forteze cel mai probabil victoria inca din primele minute ale jocului asa ca ma astept si la un meci cu goluri.

Pronostic Udinese Juventus 2& +2.5 – Cota 2.20!