Udinese – Napoli ponturi pariuri 20.09.2021

udinese napoli ponturi pariuri

Luni, in ulima partida a rundei a 4-a din Serie A, se vor intalni doua echipe bune, care au inceput cu dreptul campionatul si nu au pierdut in primele 3 meciuri. Udinese, echipa clasata pe locul 6 va primi vizita lui Napoli, locul 4 in acest moment.

Partida se va disputa pe Dacia Arena din Udine, incepand cu ora 21:45, fiind arbitrata de G. Manganiello si transmisa in Romania de Look Sport!

udinese napoli ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Superbet!

Udinese

Udinese se claseaza in acest moment pe locul 6, adunand 5 puncte in primele etape cu 6 goluri marcate si 2 incasate.

Udine a inceput sezonul cu un meci in Cupa Italiei, castigat cu 3-1 in fata lui Ascoli.

In prima etapa a sezonului a jucat acasa impotriva lui Juventus, remizand 2-2, prin golurile marcate de Pereyra si Deulofeu, cei care au egalat dupa ce au fost condusi cu 2-0. In a 2-a etapa au primit vizita lui Venezia, pe care au invins-o cu scorul de 3-0, goluri marcate de Pussetto, Deulofeu si Molina.

In etapa precedenta s-au deplasat pe terenul celor de la Spezia, castigand cu scorul de 1-0, prin reusita lui Samardzic, in minutul 89.

Napoli

Napoli se situeaza pe locul 4 in clasament, avand 3 victorii din 3, cu 6 goluri marcate si 2 incasate. Se descurca mult mai bine in campionat decat in Europa, remizand in saptamana trecuta, 2-2 in deplasare la Leicester.

In prima etapa, Napoli a castigat pe teren propriu 2-0 contra celor de la Venezia, desi au incasat un cartonas rosu devreme, in minutul 23, prin Osimhen, marcand Insigne din penalty in minutul 62, dupa ce in prealabil a ratat un alt penalty in minutul 57 si Elmas in minutul 73.

Etapa a adus o noua victorie, 2-1 in deplasare cu Genoa, marcand Ruiz si Petagna. In etapa precedenta au disputat derbyul cu Juventus, reusind sa se impuna cu 2-1 prin golurile lui Politano si Koulibaly, dupa ce au fost condusi cu 1-0 din minutul 10.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Udinese (3-5-2): Silvestri – Becao, Nuytinck, Samir – Molina, Arslan, Walace, Makengo, Styger Larsen – Pussetto, Deulofeu

Napoli (4-3-3): Ospina – Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui – Elmas, Lobotka, Ruiz – Politano, Osimeh, Insigne

Absenti

Udinese: Udogie

Napoli: Demme, Meret, Mertens, Ghoulam

Istoric confruntari directe

Sezonul trecut Napoli a castigat ambele confruntari, 1-2 in tur la Udine si 5-1 acasa.

In ultimele 11 partide, Napoli a castigat 10 partide, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Udinese – Napoli ponturi pariuri – Paul0722

Pentru toate pronosticurile din fotbal accesati linkul pronosticuri fotbal!

Chiar daca Udinese nu a mai castigat de 11 partide in fata lui Napoli, acest inceput de sezon le da sperante ca vor putea obtine un rezultat pozitv, care sa ii mentina in partea superioara a clasamentului.

Napoli a inceput sezonul perfect si il poate continua pe un teren unde in ultimii ani a avut numai de castigat, pierzand doar doua puncte in ultimele 11 partide.

Speram intr-un joc spectaculos si voi paria pe un meci in care ambele echipe vor marca, avand in vedere ca in ultimele 5 partide, acest pariu ar fi fost castigator.

Pronostic Udinese – Napoli: Ambele echipe marcheaza – Cota 1.80!