Udinese – Torino ponturi pariuri 10.04.2021

Udineste - Torino ponturi pariuri

Dacia Arena din Udine va fi gazda duelului dintre Udinese si Torino, doua echipe aflate la distanta de 9 puncte una fata de cealalta. Meciul va avea incepere sambata seara de la ora 21:45.

Udineste - Torino ponturi pariuri

K-boom v-a pregatit un pont pe goluri cu cota de 1.55 pentru acest duel , pe care il puteti gasi printre ponturi Italia Serie A.

Udinese.

Vine dupa o infrangere la limita, cu scorul de 3-2, in deplasarea de la Atalanta, o echipa mai bine cotata, golurile acesteia fiind marcate de Pereyra si Stryger Larsen . In acest moment ocupa locul 12 cu 33 puncte acumulate in cele 29 de runde parcurse.

A reusit sa castige o singura data in ultimele 5 etape, cu scorul de 2-0, in fata lui Sassuolo. Pe teren propriu a suferit doar o infrangere in precedentele 5 meciuri de acest gen, cea cu Lazio, cu scorul de 1-0.

Rodrigo De Paul ramane in continuare cu cele mai multe goluri reusite, mai exact 6 si 5 pase de gol.

Torino.

Jocul inconstant practicat de torinezi, i-a dus pe acestia la doar 2 puncte de zona fierbinte a clasamentului. Orice pas gresit pe care il va face de acum incolo va fi foarte periculos in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Din pacate in ultimele 5 runde jucate a castigat doar o data, cu Sassuolo, pe teren propriu, cu scorul de 3-2. De asemenea in deplasare are o singura partida castigata in precedentele 5, cea cu Cagliari, cu scorul de 1-0.

Cel mai bun marcator al echipei este atacantul italian Andrea Belotti, cu 11 goluri reusite si 5 pase de gol.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Udinese (5-4-1): Musso – Franca, Santos, Bonifazi, Zeegelaar, Molina – De Paul, Pereyra, Walace, Braaf – Okaka.

Torino (5-3-2): Milinkovic- Savic – Bremer, Daniel, Vojvoda, Izzo, Buongiorno – Rincon, Verdi, Mandragora – Belotti, Sanabria.

Absenti.

  • Udinese: Jajalo si Pussetto.
  • Torino: Lyanco, Singo si Sirigu.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in turul campionatului, cand Udinese a castigat cu scorul de 3-2.

Ponturi pariuri Udinese – Torino – K-boom.

Mi-a atras atentia acest duel de sambata seara, intre 2 echipe cu un potential ofensiv foarte mare. Nu pot sa ma pronunt cu privire la castigatoarea din acest meci, dar cu siguranta ma astept sa vad spectacol si cu multe faze de poarta, care sa se si concretizeze cu goluri.

Ma astept sa vad un debut in forta a celor 2 echipe si sa se marcheze minim un gol in prima repriza si maxim 3. In ultimele 4 etape jucate de echipa gazda am avut parte de 1-3 goluri inscrise in prima parte. De asemenea in 4 din precedentele 5 meciuri jucate de Torino s-a respectat intervalul de 1-3 goluri in prima repriza. S-a ajuns la 7 intalniri directe consecutive in care pronosticul oferit de mine s-a inverzit. Va recomand sa combinati acest pronostic cu pronosticurile oferite de colegii mei, pentru a obtine un bilet cu cota mai mare.

Pronostic Udinese – Torino: 1-3 goluri in prima repriza – 1.57.