Ungaria – Turcia ponturi pariuri 18.11.2020

Statistici Serginho
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Grupa a treia a esalonului secund din Liga Natiunilor propune unul din cele mai echilibrate meciuri ale acestei seri, atat Ungaria, cat si Turcia tintind promovarea! VEZI mai jos avancronica acestui meci si pronosticul de cota 2.22 ales la agentia de pariuri online Fortuna.

ungaria turcia ponturi pariuri 18112020

Ungaria.

Jucatorii maghiari au moralul extrem de bun dupa calificarea pentru a doua oara consecutiv la turneul final al Euro, calificare obtinuta dupa o revenire in ultimele 5 minute ale partidei contra islandezilor, pe fondul unei oboseli a acestora.

Antrenorul Marco Rossi este cu siguranta nemultumit de rezultatul de duminica, atunci cand jucatorii lui s-au incurcat pe teren propriu in fata Serbiei, obtinand doar o remiza, in conditiile in care o victorie le-ar fi crescut considerabil sansele la promovare.

Ungaria are probleme mari de lot datorate atat accidentarilor, cat si a jucatorilor care au decis sa ia o pauza dupa obtinerea calificarii, trei dintre cei mai importanti jucatori care au ales sa absenteze fiind Gulacsi, Orban si Szalai.

Turcia.

Turcia a reusit calificarea la Euro inca de anul trecut, atunci cand echipa a reusit sa termine in spatele campioanei mondiale Franta in preliminarii, iar selectionerul Gunes si-a crescut si mai mult popularitatea dupa ce a reusit 10 victorii si doar 2 infrangeri in cele 19 partide cu el pe banca.

Jucatorii turci au nevoie de un punct pentru a fi siguri de ramanerea in esalonul secund al acestei competitii, iar victoria cu Rusia, scor 3-2 din weekend le-a simplificat extrem de mult calculele, ei avand sanse chiar si la promovare, in cazul in care atat ei cat si Serbia vor castiga partidele din ultima etapa.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Ungaria (3-4-3): Dibusz; Kecskes, Lang, Botka; Bese, Nagy, Siger, Holender; Kalmer, Szoboszlai; Nikolic.

Turcia (4-3-3): Gunok; Celik, Ayhan, Demiral, Erkin; Yokuslu, Tufan, Calhanoglu; Under, Tosun, Karaman.

Absenti.

Ungaria: Kovacsik, Barath, Babati, Kleinheisler, Szalai, Gulacsi, Orban, Lovrencsics.

Turcia: Soyuncu, Under, Cetin, Unal, Akkan.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire s-a incheiat cu victoria la limita, scor 1-0 a Ungariei.

Ponturi pariuri Ungaria – Turcia – AlexK.

Atat Ungaria, cat si Turcia au nevoie de o victorie pentru a spera la promovarea in primul esalon al Ligii Natiunilor, dar ambele au nevoie ca Rusia sa se incurce in fata Serbiei.

Nationala Ungariei a reusit o calificare miraculoasa la Euro, dar antrenorul acestora nu se va putea baza pe mai multi titulari ce au pus umarul la aceasta performanta, iar turcii au o serie excelenta de 6 meciuri fara infrangere.

Deoarece ambele echipe au nevoie de victorie, iar turcii nu trebuie sa se incurce pentru a fi siguri de ramanerea in esalonul secund al acestei competitii, ma astept la un meci destul de deschis, in care ambele echipe sa marcheze, iar meciul sa aiba cel putin 3 goluri marcate.

Pronostic Ungaria – Turcia Ambele marcheaza si Peste 2.5 – Cota 2.22!

Leave a Comment: