Caută
Close this search box.

Ungaria U21 – Germania U21 ponturi pariuri 24.03.2021

Ungaria U21 Germania U21 Ponturi Pariuri

MOL Arena din Szekesfehervar gazduieste prima partida a Ungariei, tara organizatoare la CE din acest an, insa are in fata cel mai dificil adversar din grupa A: Germania. Bavarezii sunt extrem de conectati la acest turneu dupa ce a pierdut finala in 2019 si se pregatesc de spectacol inca de la debut.

Ungaria U21 Germania U21 Ponturi Pariuri

Ungaria U21.

La ultima participare in calificarile pentru CE din Italia, selectionata maghiara a terminat doar pe locul 5 cu 11 puncte dintr-un total posibil de 30.

Prestatii slabe din partea verzilor care insa nu au schimbat prea multe in ultimii 3 ani. In 2019 a disputat 6 partide amicale din care a pierdut 4 impotriva unor selectionate ca Norvegia, Croatia sau Slovenia.

In anul precedent, maghiarii au avut parte doar de 2 partide amicale. A remizat spectaculos cu Slovenia, scor 3-3, si a invins-o cu 2-0 pe selectionata Rusiei.

Germania U21.

Baverezii au terminat asa cum era de asteptat pe prima pozitie in grupa 9 din calificarile pentru CE. Au strans 18 puncte dintr-un total de 24, bifand 2 infrangeri in cele 8 jocuri.

Belgia a practicat in ambele randuri un fotbal extrem de agresiv si a reusit sa se impuna cu 3-2 si 4-1, inscriind nu mai putin de 7 goluri in poarta finalistei de la CE din Italia. Intr-adevar, in jocul de la Heverlee, nemtii au incasat un cartonas rosu in prima repriza, iar Belgia a stiut sa profite dupa aceea pe plan ofensiv.

Un singur amical in 2020 pentru Germania chiar impotriva unei dintre tarile organizatoare, Slovenia, remizand cu scorul de 1-1.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Ungaria U21 (4-4-2): Demjen – Balogh, Hidi, Hinora, Nagy – Palincsar, Szantho, Schon, Mezei – Biro, Gergenyi

Germania U21 (4-1-4-1): Grill – Schlotterbeck, Leitsch, Pieper, Baku – Maier – Jakobs, Ozcan, Geiger, Nmecha – Berisha

Absenti.

Ungaria U21 :
Germania U21 :

Istoric Confruntări Directe

Ungaria a reusit sa se impuna in singura partida directa contra Germaniei, cea din 2017, scor 2-1. Intr-adevar, a fost doar un joc amical pentru germani

Pariaza pe o cota de 2.25 pentru o victorie a Germaniei la zero chiar la Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

Ponturi pariuri Ungaria U21 – Germania U21 -> Andrew.

Nu cred ca Germania poate rata victoria in acest start de turneu final si mizez cu mare incredere pe un succes din partea bavarezilor.

Ungaria a primit acest tichet odata cu organizarea CE insa selectionata maghiara este departe de a pune intr-adevar probleme in grupa B. In ultimii 3 ani a bifat o singura victorie si pare victima sigura in start-ul acestui turneu final.

Germania nu a turat motoarele la maxim in grupa de calificari insa de aceasta data situatia sta complet diferit pentru bavarezi. Au fortat si la ultimul turneu, cel din Italia, inca din primele 2 etape, si cred ca o vor face si acum, intalnind unul dintre cei mai slabi adversari ai grupei

Pronostic Ungaria U21 – Germania U21:2&2+ – Cota 1.60