Union Berlin – Augsburg ponturi pariuri 11.09.2021

union berlin augsburg ponturi pariuri

Stadionul An der Alten Forsterei din Berlin va gazdui sambata cu incepere de la ora 16.30 partida de fotbal dintre Union Berlin si Augsburg. Meciul va conta pentru runda a 4-a din Germania Bundesliga si formatia gazda porneste din postura de mare favorita.

union berlin augsburg ponturi pariuri

Union Berlin

Gazdele au un debut destul de bun de campionat, chiar daca nu au castigat in primele doua etape, totusi au terminat la egalitate cu doua formatii de top din Bundesliga: Bayer Leverkusen si Hoffenheim.

Primul succes stagional a venit in ultima etapa cand a trecut pe teren propriu, scor 2-2 de un alt nume greu al fotbalului german, Borussia Monchengladbach si si-a prelungit astfel invincibilitatea pe teren propriu.

Ultimul esec pe An der Alten Forsterei in Bundesliga a fost in urma cu an, cand Augsburg o invingea 3-1 chiar la primul sau joc acasa din acel sezon al campionatului german.

Augsburg

A inceput destul de slab actualul sezon, asta dupa ce in finalul precedentului adunase doar 4 puncte in ultimele 7 etape, s-a salvat de la retrogradare mai mult datorita neputintei contracandidatelor decat evolutiilor sale.

In prima runda din Bundesliga a fost surclasata acasa de Hoffenheim care s-a impus 4-0, apoi a urmat o remiza alba in deplasarea de la Eintracht Frankfurt, pentru ca in ultima etapa sa piarda pe WWK Arena 4-1 cuBayer Leverkusen.

Markus Weinzierl are rezltate destul de sklabe pe banca formatiei sale, un singur succes in precedentele 9 partide, din care 6 au fost infrangeri. Oaspetii sunt de asemenea fara victorie de 7 jocuri in deplasare in campionat, iar in 4 dintre acestea nu au marcat.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Union (3-4-1-2): Berlin  Luthe – Friedrich, Knoche, Baumgartl – Trimmel, Mohwald, Khedira, Giesselmann – Haraguchi – Kruse, Awoniyi.

Augsburg (4-2-3-1): Gikiewicz – Gumny, Oxford, Uduokhai, Iago – Maier, Dorsch – Caligiuri, Hahn, Vargas – Niederlechner.

Vezi aici toate cotele pentru Union Berlin – Augsburg!

Absenti.

Union Berlin: Grischa Promel, Bastian Oczpika – incerti.

Augsburg: Tobias Strobl, Jan Morsavek – accidentati; Alfred Finnbogason – incert; Carlos Gruezo – indisponibil.

Istoric confruntari directe.

In sezonul precedent Augsburg a castigat ambele partide directe, 3-1 in deplasare si 2-1 pe teren propriu. In ciuda acestui bilant la casa de pariuri online 888Sport gazdele sunt favorite la victorie. Afla din articolul Cod bonus 888Sport cum poti lua bonusul maxim de aici.

Ponturi pariuri Union Berlin – Augsburg – Lily84.

In ciuda ultimelor rezultate directe Augsburg nu cred ca reusi sa scoata un punct la Berlin, traverseaza o perioada foarta slaba de forma, a incasat 8 goluri in primele 3 runde.

Union Berlin in schimb demonstreaza ca nu intamplator reprezinta Germania in cupele europene, au un strat mai mult decat bun de campionat.

Gazdele vin cu un moral bun pentru aceasta infruntare, dar si cu o dorinta de revansa, practica un fotbal bun, cu trasee precise in atac, iar in defensiva reusesc sa comprime foarte bine spatiile.

Daca pariezi din strainatate iti recomand sa citesti si articolul Case de pariuri Germania ca sa vezi cele mai bune case pentru romanii din aceasta tara.

Pronostic Union Berlin – Augsburg: victorie Union Berlin cota 1.72