Union Berlin – Leipzig ponturi pariuri 03.12.2021

union berlin leipzig ponturi pariuri

Union Berlin si Leipzig se vor infrunta vineri seara cu incepere de la ora 21.30 in cadrul etapei a 14-a din Germania Bundesliga. Partida de pe Stadionul An der Alten Forsterei poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport si Digi Sport.

union berlin leipzig ponturi pariuri

Union Berlin

Vine dupa un esec 2-1 pe terenul lui Eintracht Frankfurt, rezultat care oarecum se incadreaza intr-o serie mai putin convingatoare obtinute in ultima perioada, o singura victorie in precedentele 5 jocuri din competitia interna, poti incerca totusi pariuri Bundesliga inspirate de la piata de goluri.

Se mentine si dupa aceasta infrangere pe locul 6 in campionatul german cu 20 de puncte, la egalitate cu Hoffenheim si Wolfsburg, golaverajul facand diferenta intre cele 3 formatii.

Stadionul An der Alten Forsterei a fost punctul sau forte, pierduse in campionatul precedent acasa cu Stuttgart in data de 19 septembrie 2020, apoi urmatoare formatie care a invins-o acasa in campionatul intern a fost Bayern Munchen la sfarsitul lui octombrie 2021.

Leipzig

Jesse Marsch are probleme pe banca tehnica, rezultatele nu sunt chiar cele asteptate, dar antrenorul american poate gasi scuze prin numarul destul de mare de jucatori indisponibili de la startul sezonului.

Dupa 13 runde este doar pe locul 8 cu 18 puncte, la 13 lungimi de liderul Bayern Munchen si la 4 de locurile care asigura prezenta in Champions League, ramane de vazut daca se va redresa, etape sunt suficiente.

In prezent vine dupa doua infrangeri, pe terenul lui Hoffenheim si acasa cu Bayer Leverkusen, de asemenea are un complex la partidele din deplasare. Daca primul pas l-a facut cu victoria de pe terenul lui Club Brugge, acum este timpul sa o faca si in campionatul intern unde are contabilizate 3 remize si tot atatea esecuri in deplasare.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Union Berlin (3-4-1-2): Luthe – Friedrich, Knoche, Baumgartl – Trimmel, Khedira, Promel, Gießelmann – Haraguchi – Kruse, Awoniyi.

Leipzig (4-2-3-1): Martinez – Mukiele, Klostermann, Gvardiol, Angelino – Adams, Kamp – Nkunku, Forsberg, Szoboszlai – Silva.

Vezi aici toate cotele pentru Union Berlin – Leipzig!

Absenti.

Union Berlin: Kevin Behrens – pozitiv Covid19.

Leipzig: Dani Olmo, Yussuf Poulsen, Marcel Halstenberg, Marcelo Sarrachi – accidentati; Willi Orban, Peter Gulacsi, Mohamed Simakan – pozitivi Covid19.

Istoric confruntari directe.

RB Leipzig a catigat 3 din precedentele 4 intalniri directe, Union reusind la randul sau sa se impuna chiar in ultimul joc disputat pe propriul teren.

Ponturi pariuri Union Berlin – Leipzig – Lily84.

Leipzig a castigat doar meciuri in deplasare sezonul actual in toate competitiile, doua in Cupa Germaniei cu echipe de divizii inferioare si pe terenul lui Club Brugge.

De cealalta parte Union Berlin este o adevarata forta acasa unde a pierdut doar doua intalniri in ultimele doua sezoane de Bundesliga, invincibilitatea sa datand din 19 septembrie 2020 pana in 30 octombrie 2021.

In aceste conditii, cu oaspetii decimati atat de accidentari cat si de Covid 19, inclusiv prezenta antrenorului Jesse Marsch este incerta, cu atat mai greu pentru Leipzig sa plece victorioasa de pe Stadionul An der Alten Forsterei.

Se vor infrunta doua echipe ofensive, carora le place sa atace, un motiv in plus sa ma astept si la cel putin doua goluri marcate, dar raman la opinia ca Union Berlin nu va pierde infruntarea.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

Pronostic Union Berlin – Leipzig: Union Berlin sansa dubla 1X & peste 1.5 goluri marcate in meci cota 2.55