Universitatea Craiova – CFR Cluj ponturi pariuri 03.08.2020

Universitatea Craiova si CFR Cluj se vor infrunta luni seara de la ora 21.00 pe Stadionul Ion Oblemenco intr-o veritabila finala pentru castigarea titlului in Liga 1. Partida se anunta una extrem de echilibrata, practic cele doua echipe isi vor juca intregul sezon in cele 90 de minute.

Universitatea Craiova CFR Cluj ponturi pariuri 03 08 2020

Universitatea Craiova.

Cu italianul Cristiano Bergodi la timona Craiova are o serie impresionanta de 6 victorii consecutive, rezultate care au adus-o in postura de a juca luni seara pentru titlu in Liga 1.

Are un meci in minus disputat, partida cu Astra Giurgiu a fost amanata din cauza infectarii cu Covid 19 a a mai multor jucatori din lotul giurgiuvenilor, iar un verdict final in aceasta speta inca nu a fost dat.

Impresionant este faptul ca a marcat de cel putin doua ori in fiecare intalnire jucata de dupa pandemie, un aport important l-a avut fara indoiala Elvir Koljic, care a demonstrat o forma foarte buna.

Atuul sau este insa fara indoiala linia mediana acolo unde Mateiu, Nistor si Cicaldau surprind deseori advesarii prin incursiuni personale.

CFR Cluj.

Vine cu un moral bun pe Ion Oblemenco dupa ce a reusit sa castige ultimele 3 partide cu Gaz Metan Medias, Botosani si FCSB, toate fara gol incasat.

Nu este inca sigur daca Dan Petrescu va sta pe banca tehnica a echipei sale, a fost externat din spital insa ramane sub supraveghere medicala la domiciul sau.

Gratie victoriei de pe Arena Nationala cu FCSB a trecut pe primul loc in campionat cu doua puncte avans.

Un atu al sau este defeniva, incasand doar 6 goluri in play-out, din care 3 au fost primite in partida tur din Gruia cu Universitatea Craiova.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Universitatea Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vladoiu, Cosic, Acka, Vatajelu – Nistor, Mateiu, Cicaldau – Ivan, Koljic, Mihaila;


CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Susic, Burca, Cestor, Camora – Aurelio, Hoban, Deac – Itu, Omrani, Costache.

 

Vezi toate cotele pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj !

Absenti.

  • Universitatea Craiova: Nicusor Bancu – suspendat; Vasile Constantin, Alexandru Matel, Mihai Roman – probleme medicale.
  • CFR Cluj: Damian Djokovic, Cristian Manea, Adrian Paun, Lasagna Traore – probleme medicale.

Istoric Confruntari Directe.

  • In sezonul regulat CFR Cluj a castigat ambele partide cu acelasi scor 2-0. In play-off insa oltenii au triumfat cu 3-2 in Gruia.

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – CFR Cluj – Lily84.

Ma astept la un meci disputat intre cele mai bune echipe ale acestui sezon de Liga 1.

Oltenii asteapta de 29 de ani sa aduca un nou titlu in Banie, se asteapta o prezenta masiva a fanilor in jurul Stadionului Ion Oblemeco.

CFR Cluj vine dupa 3 victorii, insa atat Gaz Metan cat si FCSB au abordat cu echipa secunda partidele.

Mizez pe un succes al Universitatii Craiova care a demonstrat in aceste ultime 6 partide ca poate inscrie lejer doua goluri oricarui adversar.

Trio-ul Koljic-Mihaila-Ivan poate destabiliza defensiva clujenilor, sunt rapizi, tehnici si pot crea lejer brese in apararea adversa.

Pronostic Universitatea Craiova – CFR Cluj : victorie Universitatea Craiova & peste 1.5 goluri – 3.65