Uruguay – Columbia ponturi pariuri 04.07.2021

uruguay columbia ponturi pariuri

Faza sferturilor de la Copa America aduce un duel extrem de incitant si echilibrat. Este vorba despre partida Uruguay – Columbia, meci ce este programat pentru duminica, 4 iunie, de la ora 01:00. Cine obtine biletul spre semifinale? Vezi mai jos ce ti-am pregatit pentru acest joc!

uruguay columbia ponturi pariuri

Uruguay.

A incheiat faza grupelor cu o victorie. S-a impus cu 1-0 in fata reprezentativei din Paraguay, unicul gol al meciului fiind marcat de Edinson Cavani in minutul 21.

S-a calificat in sferturi de pe pozitia a 2-a, reusind sa acumuleze un total de 7 puncte dupa cele 4 jocuri disputate.

Diego Godin a fost schimbat la pauza meciului cu Paraguay din cauza unei accidentari si ramane sub semnul intrebarii pentru aceasta partida. Valverde, Vecino si Bentancur au format linia de mijloc si este destul de probabil sa se intample la fel si de aceasta data.

Nandez a ocupat partea dreapta a defensivei in ultimele 2 jocuri si sunt sanse insemnate sa ocupe din nou acea pozitie si in acest meci.

Columbia.

Nu a avut evolutii foarte convingatoare in faza grupelor, inregistrand 2 infrangeri, 1 egal si doar 1 succes (pozitia a 3-a, la 6 puncte in spatele liderului Brazilia).

Juan Cuadrado a vazut cartonasul galben in ultimul joc din grupe si astfel acesta va fi suspendat pentru partida de duminica.

Chiar daca nu a evoluat in meciul precedent cu Brazilia, Luis Muriel ar putea reprezenta o optiune pentru primul 11 in acest joc.

David Ospina ramane in continuare prima optiune pentru a apara poarta, iar Davinson Sanchez si Yerry Mina sunt principalii favoriti pentru a ocupa si de aceasta data cele 2 locuri din centrul defensivei.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Uruguay (4-3-1-2): Muslera – Nandez, Coates, Jimenez, Vina – Valverde, Vecino, Bentancur – De Arrascaeta – Suarez, Cavani.

Columbia (4-4-2): Ospina – Munoz, Mina, Sanchez, Tesillo – Cardona, Barrios, Uribe, Diaz – Zapata, Muriel.

Absenti.

  • Uruguay: Godin (incert).
  • Columbia: Cuadrado.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cea mai recenta confruntare directa a fost pe 13.11.2020; Uruguay s-a impus cu 0-3.
  • Se marcheaza mult si des atunci cand cele 2 nationale se intalnesc; fiecare din ultimele 7 partide directe s-au incheiat cu cel putin 2 goluri marcate. La predictii pariuri pe goluri, 1.57 este cota oferita de Betano pentru ca si in acest meci sa se dea peste 1.5 goluri.

Ponturi pariuri Uruguay – Columbia – ionel_iulian94.

In aceasta confruntare merg pe mana nationalei pregatite de Oscar Tabarez si mizez pe pronosticul Pariu fara egal Uruguay (returnare de miza in caz de egalitate). Din rubrica predictii Copa America, pronosticul Pariu fara egal Uruguay este cotat cu 1.60 la Betano.

Reprezentativa din Uruguay vine dupa 2 jocuri foarte bune, jocuri pe care a reusit sa le castige la 0.

De partea cealalta, Columbia a pierdut ultimele 2 partide, in fiecare din aceste ultime 2 meciuri incasand cate 2 goluri.

Pe langa forma din ultimele jocuri, in alegerea predictiei am tinut cont si de faptul ca un jucator important din tabara Columbiei, Juan Cuadrado, NU va evolua in aceasta disputa.

Uruguay are si avantajul moral al ultimelor intalniri directe, reusind sa castige 2 din precedentele 3 confruntari directe (bilantul complet: 2 victorii si 1 egal).

Pronostic Uruguay – Columbia & Cota: Niciun pariu pe egal Uruguay – 1.60