UTA Arad – FCU Craiova ponturi pariuri 17.10.2021

uta arad u craiova ponturi pariuri

UTA Arad si FCU Craiova se vor infrunta duminica seara cu incepere de la ora 17.30 pe Stadionul Francisc von Neuman in cadrul etapei a 12-a din Romania Liga 1. Ambele echipe vin dupa perioade mai putin convingatoare, dar aradenii pornesc cu prima sansa.

uta arad u craiova 1948 ponturi pariuri

UTA Arad

Gazdele au avut un debut foarte bun de sezon, un singur esec in primele 9 etape, dar acum au numai putin de 5 partide consecutive fara victorie, 4 in campionat si o eliminare mai mult decat rusinoasa cu CSO Filiasi in Cupa Romaniei.

Aceste rezultate neconvingatoare au scos-o de pe locurile de play-off, ocupa in prezent pozitia a 8-a cu 17 puncte, cu o victorie azi insa poate reveni in Top 6, poti incerca ponturi fotbal pe un rezultat pozitiv al sau.

Daca in primele 7 etape avea una dintre cele mai sigure si bine organizate defensive cu doar 3 goluri incasate, in ultimele 4 jocuri a primit numai putin de 5.

In ciuda sustinerii numarului mare de fani la partidele de acasa a castigat numai doua intalniri pe Stadionul Francisc von Neuman, cu Universitatea Craiova si FC Voluntari.

FCU Craiova

Promovarea in Liga 1 a venit ca urmare a unui galop de sanatate in esalonul secund, dar pe prima scena a fotbalului autohton lucrurile sunt destul de complicate pentru olteni.

Ultima victorie in campionat a fost reusita in 7 august, 1-2 in deplasare cu Academica Clinceni, de atunci au urmat 7 jocuri in Liga 1 fara a castiga, singurul succes in acest interval a venit in Cupa Romaniei, 1-0 pe terenul Petrolului Ploiesti.

Ca urmare a acestor rezultate foarte slabe Adrian Mutu a fost indepartat de la carma echipei, in locul sau fiind adus Flavius Stoican. Acestuia ii revine o misiune extrem de dificila, iar lotul de jucatori este unul destul de subtire.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

UTA Arad (4-2-3-1): Iacob – Baravykas, Erico, Benga, Shlyakov – Passaglia, Vorobjovas – Miculescu, Ubbink, Roger – Hora.

FCU Craiova (4-3-3) : Mogosanu – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Van Durmen – Sidibe, Balan, Ondaan.

Vezi aici toate cotele pentru UTA Arad – FCU Craiova!

Absenti.

UTA Arad: Idriz Batha – suspendat.

FCU Craiova: Andrea Compagno – suspendat.

Istoric confruntari directe.

Ultimul meci direct intre cele doua formatii a avut loc in anul 2014 pe cand ambele evoluau in esalonul secund si a fost castigat de UTA Arad cu scorul de 3-0.

Ponturi pariuri UTA Arad – FCU Craiova – Lily84.

FCU Craiova nu a facut transferuri spectaculoase vara aceasta, mai mult a renuntat foarte usor la unii jucatori care au dus greul in esalonul secund si au obtinut promovarea.

UTA chiar daca a pierdut puncte importante in ultima perioada ramane o formatie foarte bine organizata si destul de puternica, drept dovada in ultima etapa a scos o remiza pe terenul lui Dinamo de la 2-0 cu un om in minus inca din prima repriza.

Nu vad cu ardelenii ar putea rata victoria, oaspetii sunt fara indoiala debusolati dupa demiterea lui Adrian Mutu, Flavius Stoican a avut destul de putin timp la dispozitie, iar lotul de jucatori nu il ajuta foarte mult.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Winbet. Afla din articolul Cod bonus Winbet cum poti lua bonusul maxim de aici.

Pronostic UTA Arad – FCU Craiova: victorie UTA Arad cota 1.98