Caută
Close this search box.

UTA Arad – Gaz Metan ponturi pariuri 23.01.2022

uta arad gaz metan ponturi pariuri

Stadionul Francisc von Neuman va gazdui duminica cu incepere de la ora 17.00 partida de fotbal dintre UTA Arad si Gaz Metan Medias. Cele doua formatii se infrunta in cadrul etapei a 22-a din Romania Liga 1, meciul putand fi urmarit pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport+.

uta arad gaz metan ponturi pariuri

UTA Arad

Dupa 21 de runde disputate in competitia interna are 27 de puncte si ocupa locul 9, inca pastreaza sanse de a prinde o clasare in primele 6 si evolua in play-off, poti incerca pronosticuri fotbal pe victoria sa.

Ultimul succes in Liga 1 a fost insa obtinut pe 25 octombrie, atunci se impunea scor 3-0 pe terenul ultimei clasate Academica Clinceni, au urmat 4 remize si tot atatea infrangeri.

Pe Stadionul Francisc von Neuman are 3 victorii in actualul sezon, in fata celor doua echipe din Craiova si FC Voluntari, 4 remize si 3 infrangeri sunt celelalte rezultate contabilizate.

Iarna aceasta a efectuat 4 transferuri: Nicolao Dumitru „Cardoso”, Philip Otele, Easton Ongaro si Karolis Laukzemis, in schimb au plecat Ioan Hora si Marius Tomozei.

Gaz Metan

Spera sa evite retrogradarea, are 20 de puncte in cont dupa 21 de partide jucate, si ocupa locul 13, unul destul de nesigur.

In Liga 1 are doar doua victorii in ultimele 9 meciuri, ambele in deplasare, 1-0 contra Chindiei Targoviste, respectiv un 2-1 pe terenul lui FC Arges.

Marile sale probleme par a fi in actul secund, 8 din totalul de 11 infrangeri stagionale au venit dupa ce la pauza scorul a fost egal sau sibienii au condus pe tabela de marcaj.

Ilie Poenaru i-a adus iarna aceasta la echipa pe Chunchukov Tsvetelin si Florin Achim, in schimb s-a despartit de Bryan Alceus, Diogo Izalta, Adama Sarr, Mihai Velisar, Roberto Romeo, Tomas Smola.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

UTA Arad (3-6-1): Iacob – Medjimorec, da Silva, Shlyakov – Ubbink, Vukcevic, Roger, Miculescu, Bartha, Passaglia – Dangubic.

Gaz Metan (4-4-2): Valceanu – de Moura, Matricardi, Yuri, Dobrescu – Gradinaru, Deaconu, Francisco Junior, Steau – Morar, Chunchukov.

Vezi aici toate cotele pentru UTA Arad – Gaz Metan!

Absenti.

UTA Arad: nu sunt.

Gaz Metan: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

In Liga 1 cele doua formatii s-au infruntat de 4 ori, primul meci a fost castigat de Gaz Metan Medias in deplasare cu scorul de 3-1. UTA Arad a reusit insa se impuna in urmatoarele 3 partide, una acasa si doua pe terenul adversarei sale.

Ponturi pariuri UTA Arad – Gaz Metan >>> Lily84.

UTA tinteste o participare in play-off, din acest motiv nu isi mai permite sa risipeasca puncte, iar un succes in primul meci din noul an este extrem de important.

Gazdele au avut liniste iarna aceasta, mai mult Laszlo Balint a primit intariri, nu acelasi lucru se poate spune despre sibieni care se confrunta cu mari probleme financiare fiind parasiti de multi jucatori.

Starea de spirit este una tensionata in lotul oaspetilor din cauza restantelor salariale, este foarte posibil ca acest aspect sa influenteze exprimarea in joc.

Aradenii au un lot competitiv, foarte bine articulat si omogen, ma astept sa forteze si sa obtina un succes, au toate atuurile de partea lor.

Iti recomamd pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Get's Bet. Afla din articolul Cod bonus Get's Bet cum poti lua bonusul maxim de aici.

Pronostic UTA Arad – Gaz Metan: victorie UTA Arad >>> cota 1.70