UTA Arad – Petrolul ponturi pariuri 15.07.2020

uta arad - petrolul ponturi pariuri

UTA si Petrolul se vor confrunta miercuri in play-off-ul pentru promovarea in Liga 1. Partida se va juca la Arad, cu incepere de la ora 18:30. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 2.02 la agentia de pariuri sportive online Betano!

uta arad - petrolul ponturi pariuri

UTA Arad.

Vine dupa esecul surprinzator suferit in fata celor de la Turris Turnu Magurele; a pierdut cu 3-4; cele 3 goluri ale aradenilor au fost marcate de Moise, Buhacianu si Bustea.

Este liderul play-off-ului cu 25 de puncte, cu 1 punct mai mult decat ocupanta locului secund, Turris (de mentionat faptul ca Turris a disputat cu un meci mai mult decat UTA).

In ultimele 5 meciuri oficiale pe care le-a jucat s-au marcat peste 2.5 goluri. Este cu cel putin 1 gol inscris in 7 din precedentele 8 partide oficiale. Are evolutii foarte bune pe propriul teren; a castigat 8 din ultimele 9 jocuri oficiale de acasa.

statistici uta arad - petrolul

Sursa foto: soccerway.com

Petrolul.

Vine dupa remiza cu Rapid (0-0). Nu a reusit sa se impuna cu toate ca Rapid a jucat in inferioritate numerica inca din minutul 28, iar din minutul 68 rapidistii au mai avut inca un jucator eliminat. Mai mult, „lupii” au ratat de 3 ori un penalty.

Este ultima in play-off cu 20 de puncte. A avut evolutii destul de sterse in ultimele deplasari oficiale; a obtinut 1 singur succes in ultimele 5 partide de afara.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

UTA Arad (4-4-2): Iacob – Bustea, Melinte, Ilie, Roumpoulakou – Miculescu, Moise, Isac, Ursu – Ciprian Rus, Buhacianu.

Petrolul (4-2-3-1): Avram – Bratu, Rauta, Manolache, Ticu – Pierce, Deac – Meza Colli, Marinescu, Tudor – Arnautu.

Absenti. 

  • UTA Arad: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Petrolul: Sirghi, Ekollo, Hamza, Barboianu, Olaru, Nicolae.

Istoric Confruntari Directe.

  • UTA Arad a castigat precedentele 2 intalniri directe cu acelasi scor (3-0).

Pontul la partida Newcastle – Tottenham: cota 1.80!

Ponturi pariuri UTA Arad – Petrolul – ionel_iulian94.

Din punctul meu de vedere, UTA Arad este echipa mai solida, mai capabila si mai dornica sa promoveze in Liga 1. De aceea, pentru jocul de miercuri mizez pe victoria aradenilor, la o cota destul de buna oferita de Betano: 2.02.

UTA pare sa se simta bine in compania celor de la Petrolul; gazdele din aceasta partida au castigat la scor precedentele 2 confruntari directe (0-3 la Ploiesti si 3-0 la Arad). UTA Arad are evolutii solide pe propriul teren.

„Lupii” nu au reusit sa se impuna in runda precedenta cu toate ca la un moment dat au avut 2 oameni in plus. Petrolul are probleme de lot, mai multi jucatori de baza fiind indisponibili pentru acest joc.

Pronostic UTA Arad – Petrolul & Cota: Rezultat final 1 – 2.02