UTA Arad – Chindia ponturi pariuri 01.11.2021

uta arad chindia ponturi pariuri

La final de etapa si inceput de o noua saptamana, meciurile sunt putine si ochii microbistilor le cauta, pentru a se putea bucura de spectacolul fotbalistic. Majoritatea campionatelor isi lasa pentru inceput de saptamana cate un meci doua, intre care se gaseste si Liga 1. Astfle, UTA Arad primeste vizita celor de la Chindia si meciul se anunta frumos, mai ales ca gazdele cocheteaza cu locurile de playoff.

uta arad chindia ponturi pariuri

Meciul va avea loc luni de la ora 17:30 si va fi arbitrat de V.Flueran . Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase.

UTA Arad.

Ocupa locul 6 si este neinvinsa de trei etape, fiind una dintre echipele frumoase ale campionatului nostru, vaduvit si-asa de multe echipe de traditie.

A pierdut un singur meci in ultimele cinci etape, acasa cu CFR Cluj, 0-1. In ultima etapa a castigat la scor de neprezentare in deplasarea de la Cinceni. Este o echipa frumoasa si tinteste clar playofful, iar o victorie acasa cu Chindia ar ajuta-o sa urce pana pe locul 4.

Acasa are 7 meciuri jucate in acest sezon. A pierdut unul singur, cel cu CFR Cluj, amintit mai sus. Pe trei le-a incheiat la egalitate, cu Rapis, 2-2, cu FCSB, 1-1 si cu Farul Constanta, 0-0. Le-a invins pe U Craiova 1948, Voluntari si Universitatea Craiova.

Chindia.

Este pe locul 10, insa nu a mai cunoscut victoria de patru etape, prin urmare nu traverseaza o forma prea buna. A acumulat 14 puncte si are un golaveraj de 8 la 9.

In ultimele cinci etape are o singura victorie, acasa cu Farul Constanta, 2-0. Si cele doua egaluri care au urmat au fost albe, echipa fiind una preocupata mai ales de faza defensiva, poate aici vazandu-se calitatea de fundas a antrenorului Emil Sandoi.

7 meciuri a jucat in deplasare Chindia in acest sezon. avand o singura victorie, 3 egaluri si 3 infrangeri. A pierdut mereu la limita, la Rapid, CFR Cluj si Voluntari, egalurile au fost toate albe, iar singura victorie a fost la Mioveni, 1-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

UTA Arad(4-2-3-1): Iacob – Shlyakov, Medjimorec, Benga, Vukcevic – Vorobjoras, Roger, Ubbink, Hora, Miculescu -Dangubic.

Chindia(4-4-1-1): Cabuz – Martac, Iacob, Celea, Capusa – Corbu, Popadiuc, Dulca, Negut – Serban – Florea.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut s-au intalnit de trei ori. In sezonul regulat, UTA Arad a castigat acasa, 1-0, in retur fiind egal, 1-1. In playout, Chindia s-a impus in deplasare, 1-0.

Ponturi pariuri UTA Arad – Chindia – zamy_bz.

Chiar daca sunt cateva locuri care le despart pe cele doua echipe si chiar daca forma gazdelor e mult mai buna decat a oaspetilor, cred ca vom avea parte de o partida foarte echilibrata, Chindia fiind recunoscuta pentru felul in care stie sa inchida partidele, mai ales cele din deplasare. UTA Arad este fazuta favorita de casele de pariuri, insa cred ca gazdele vor munci din greu pentru un rezultat pozitiv. Daca te intereseaza si alte ponturi Liga 1 Romania, poti vizita articolul de aici.

Chindia este o echipa care nu iubeste posesia. In ultimele trei partide din deplasare, a avut maxim 44% in deplasarea de la Pitesti. Tot atat de adevarat este ca gazdele ataca mult acasa si le place sa joace in jumatatea adversa. Pe langa cartonase, cred ca vom avea si cornere pentru gazde in numar mai mare, UTA arad avand cel putin 6 in meciurile de acasa.

Pronostic UTA Arad – Chindiapeste 4.5 cornere UTA Arad– 1.70!