Valencia – Mallorca ponturi pariuri 23.10.2021

valencia mallorca ponturi pariuri

Valencia este in cautarea succesului cu numarul 4 din actualul sezon de LaLiga. Sambata, de la ora 15:00, „liliecii” vor juca pe propriul teren in compania celor de la Mallorca. Ultima intalnire intre cele doua formatii ne-a oferit 5 goluri; vom avea parte de multe goluri si de aceasta data? VEZI in continuare care este pronosticul pe care am mizat!

valencia mallorca ponturi pariuri

Valencia.

In runda precedenta a fost invinsa de Barcelona pe Camp Nou cu 3-1. Este al 5-lea meci consecutiv fara victorie in LaLiga.

Fundasul paraguayan Omar Alderete este din nou disponibil dupa ce in runda trecuta a fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Sunt sanse foarte mari ca acesta sa se afle printre titulari in duelul de sambata.

Jose Gaya, Carlos Soler si Denis Cheryshev au revenit dupa accidentari, toti 3 evoluand in disputa cu catalanii; primii 2 au fost integralisti, iar Cheryshev a intrat pe finalul jocului.

Jasper Cillessen a fost intre buturi in ultimele 3 jocuri de campionat si este foarte probabil ca el sa apere poarta si de aceasta data.

Mallorca.

Nu traverseaza o perioada prea buna; a scos doar 4 puncte din ultimele 6 runde de LaLiga. In etapa precedenta a pierdut in deplasarea de la Real Sociedad cu 1-0, cu toate ca de la sfarsitul celei de-a doua reprize a avut superioritate numerica pe teren.

Angel Rodriguez a condus atacul in partida cu Sociedad, insa este posibil ca de aceasta data tehnicianul Luis Garcia sa il titularizeze in atac pe Fer Nino sau Abdon Prats.

Iddrisu Baba Mohammed a intrat de pe banca, dar si el ar putea fi una dintre noutatile din primul 11 in partida de sambata dupa-amiza.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Valencia (4-4-2): Cillessen – Foulquier, Gabriel Paulista, Alderete, Gaya – Soler, Guillamon, Wass, Cheryshev – Guedes, Gomez.

Mallorca (4-2-3-1): Reina – Maffeo, Valjent, Russo, Olivan – Baba Mohammed, Battaglia – Rodriguez, Lee, Ndiaye – Nino/Prats.

Absenti.

  • Valencia: Correia, Lato, Piccini.
  • Mallorca: Kubo, Sedlar, Costa, Raillo.

Istoric Confruntari Directe.

  • In fiecare din precedentele 14 meciuri directe s-a dat un minimum de 2 goluri.
  • Ultimele 2 confruntari directe disputate pe Estadio de Mestalla s-au incheiat cu acelasi scor: 2-0. Pentru un nou succes al „liliecilor” cu acelasi scor, se da cota 7.50 la Gets Bet. Poti afla din articolul Cod bonus Gets Bet cum incasezi bonusul consistent de la aceasta agentie.

Ponturi pariuri Valencia – Mallorca – ionel_iulian94.

Valencia este o echipa cu evolutii solide pe propriul teren si de aceea merg pe mana ei (1X). Totodata, avand in vedere si faptul ca atunci cand cele doua formatii se intalnesc, se marcheaza mult, mizez si pe cel putin 2 goluri inscrise in meci.

Ca urmare, pariul zilei de la partida de pe Estadio de Mestalla este 1X&2+, pronostic ce poate fi jucat si pe biletul zilei cota 3.

Mallorca a avut evolutii sterse in ultimele deplasari de LaLiga; a pierdut fiecare din ultimele 3 partide de campionat jucate afara. Pentru aceste 3 infrangeri de afara are o medie de 3 goluri incasate/meci.

In precedentele 3 intalniri directe jucate la Valencia, echipa gazda a terminat neinvinsa si s-au dat peste 1.5 goluri.

Pronostic Valencia – Mallorca & Cota: 1X&Peste 1.5 goluri – 1.64