Valencia – Villarreal ponturi pariuri 05.03.2021

pronosticuri pariuri valencia vs villarreal

Etapa cu numarul 26 din La Liga incepe cu un meci foarte echilibrat, cel dintre Valencia si Villarreal. Se joaca vineri, cu incepere de la ora 22.00.

Parerea mea este ca am gasit un pronostic bun, prin care sa evit surprizele. Cota este de 1.64 si vine din oferta Netbet.

Valencia.

Trupa de pe Mestalla face iarasi un sezon slab si se afla abia in a doua parte a clasamentului, pe locul 14 in La Liga. Este la doar 5 puncte peste zona retrogradarii si presiunea este mare in acest moment. O infrangere aici ar cantari mult.

Valencia a pierdut etapa trecuta, in deplasarea de la Getafe (0-3). A castigat totusi ultimele doua meciuri de acasa in campionat, cu Celta si Elche, partide in care nu a luat gol. Este neinvinsa de 4 jocuri pe Mestalla in campionat.

Are probleme pe aparare si trebuie sa fie atenta impotriva unui adversar care stie foarte bine jocul pe contre.

Villarreal.

Submarinul galben este pe locul 7 in La Liga. Se va bate in mod cert pentru locurile de Europa League, pentru ca de Liga Campionilor este departe. A pierdut in etapa trecuta, acasa cu Atletico Madrid.

Villarreal traverseaza o perioada extrem de proasta, care a coborat-o in clasament. Nu castiga de 7 etape, ceea ce ma face pe mine evit ponturile pe rezultat final si sa joc cu incredere pe goluri la Netbet. Afla din articolul Cum imi fac cont la Netbet pasii de parcurs pentru a te inregistra aici.

In ultima perioada a incasat meci de meci si pe faza de aparare mai sunt multe de pus la punct.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Valencia (4-2-3-1) : Cillessen – Gaya, Correla, Gabriel, Guillamon – Racic, Soler – Alex Blanco, Waas, Lee – Maxi Gomez.

Villarreal (4-3-3) : Asenjo – Pedraza, Pau Torres, Albiol, Pena – Trigueros, Capoue, Parejo – Moi gomez, Alcacer, Gerard.

Absenti.

Valencia : Diakhaby, Piccini, Cherysev.

Villarreal : Alberto Moreno, Iborra, Coquelin.

Istoric Confruntări Directe.

In tur am vazut un meci frumos, castigat de Villarreal cu 2-1. Submarinul galben s-a impus la cele mai recente doua dueluri. Totusi, cele mai recente 3 dispute oficiale pe Mestalla au fost castigate de Valencia.

Ponturi pariuri Valencia – Villarreal -> Monik.

Aceste echipe mi se par perfecte pentru un meci pe intervalul 2-4 reusite. Ambele marcheaza peste un gol pe meci in medie, dar si incaseaza la fel. Ar trebui sa vedem o partida frumoasa, in care ambele sa fie preocupate de ofensiva.

Ultimele 4 dispute directe in La Liga s-au incadrat in interval. La fel si precedentele 4 meciuri de campionat pentru Valencia. Villarreal are si ea acum o serie de 6 jocuri cu 2-4 reusite la final, daca punem la socoteala si partidele de EL.

Pronostic Valencia – Villarreal : Interval 2-4 goluri – Cota 1.64