Valladolid – Granada ponturi pariuri 11.04.2021

valladolid granada ponturi pariuri

Valladolid are mare nevoie de puncte pentru a se inceparta de zona rosie in vreme ce Granada nu prea mai are pentru ce sa lupte in acest final de sezon. Partida va incepe duminica seara la ora 19:30 pe Estadio Jose Zorrilla. Vezi mai jos recomandarea mea.

valladolid granada ponturi pariuri

Valladolid.

Face un sezon destul de modest fiindca in 29 de meciuri a strans numai 27 de puncte si astfel este pe locul 16. A marcat 26 de goluri si a primit 39.

Forma de moment este decenta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 rezultate de egalitate, o victorie si o infrangere.

Are un avans de doar 3 puncte fata de prima pozitie retrogradabila si nu isi permite pasi gresiti.

Granada.

Face un sezon decent pentru ca in 29 de runde a acumulat 36 de puncte si astfel este pe locul 9. A marcat 34 de goluri si a primit 49.

Forma de moment este destul de modesta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri si 2 victorii.

Nu ii mai dau sanse la un loc european deoarece este la o distanta de 10 puncte de Betis.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Valladolid (3-5-2): Masip – Sanchez, Gonzalez, Olaza – Janko, Alcaraz, Mesa, Nacho, Olaza – Weissman, Guardiola.

Granada (4-2-3-1): Silva – Foulquier, Vallejo, Sanchez, Quini – Eteki, Quina – Puertas, Vico, Machis – Molina.

Absenti.

Valladolid: El Yamiq, San Emeterio, Raul Garcia (accidentati) / Oscar Plano (suspendat) / Michel, Joaquin Fernandez / Weissman, Olivas, Jota (incerti).

Granada: Neyder Lozano, Luis Milla (accidentati) / Soldado (suspendat) / Domingos Duarte, Alberto Soro (incerti).

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori in ultimele sezoane si in general au fost meciuri spectaculoase. In tur Valladolid s-a impus cu 3-1 in deplasare. Daca esti de parere ca se vor inscrie din nou cel putin 3 goluri, ai o cota de 2.25 la Superbet.

Ponturi pariuri Valladolid – Granada – Catalin.

Valladolid este nevoita sa atace in aceasta confruntare in speranta obtinerii celor 3 puncte. De aceea ma astept sa fie un meci destul de deschis si am pariat pe goluri.

12 din cele 14 meciuri de pe teren propriu ale lui Valladolid au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 12 din cele 14 deplasari ale Granadei.

Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.

Pronostic Valladolid – Granada: 2-4 goluri cota 1.57